EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20631 tot 20635
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

Helikopteraanval verstoort historische ontmoeting tussen Poetin en Porosjenko

Een woordvoerder van de huidige Oekraïense overheid heeft zonet verklaard dat vier grenswachters zijn gedood door Russische helikopters.

Een woordvoerder van de huidige Oekraïense overheid heeft zonet verklaard dat vier grenswachters zijn gedood door Russische helikopters.

“Gisteren hebben Russische Mi-24-helikopters de Oekraïense grensposten nabij Krasnatalovka aangevallen. Daarop zijn vier wachters gedood en drie gewond”, blijkt uit een persbericht van Reuters dat in verschillende media is verschenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

Column Kees de Kort | Met een vergrootglas

Het CPB presenteerde gisteren de cijfers over de wereldhandel. Die groeit wel, maar 'met een vergrootglas', aldus BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

De huizenmarkt in Amerika begint op gang te komen

We weten waarschijnlijk allemaal wel dat er op dit moment een groot verschil is tussen de Amerikaanse en de Europese economie. De Amerikaanse economie presteert simpelweg op dit moment een stuk beter dan de Europese economie. Het conflict met Rusland heeft ervoor gezorgd dat het verschil nog groter is geworden.

Het consumentenvertrouwen in de Eurozone is de afgelopen weken in een rap tempo gedaald als gevolg van het conflict met Rusland. Een goed consumentenvertrouwen is van groot belang binnen een economie. In Amerika hebben ze nog steeds te maken met een hoog consumentenvertrouwen omdat Amerika minder gevoelig is voor de sancties van Rusland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

Slecht nieuws is nog steeds goed nieuws?

Het afgelopen jaar was een zeer bizar beursjaar. De Europese en Amerikaanse indexen lieten torenhoge winsten optekenen zonder enkele daling van betekenis. Volgens sommige analisten is het afgelopen jaar een bubble ontstaan.

Als we ons richten op de Amerikaanse beurzen dan zien we dat deze indexen dit jaar de trend van het afgelopen jaar moeiteloos een vervolg weten te geven. Ondanks de vele onzekerheden houden de Amerikaanse beurzen stand. En dat is toch wel opmerkelijk te noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 augustus 2014

Heeft het voor aandelen belang of de economie krimpt of groeit ?

Zit de Amerikaanse economie nu eindelijk in de expansie fase waarin het in staat is om op eigen benen te staan of is de Amerikaanse economie op weg naar een nieuwe deflatoire depressie door de te hoge schuldenlast? Dit is een belangrijke vraag, maar PragCap vraagt zich af wat het belang is voor de prestatie van de aandelenmarkten.

PragCap gebruikt de Dow Jones sinds 1900 om dit te berekenen. De Dow Jones heeft als minpunt dat het slechts om 30 aandelen gaat, maar heeft als pluspunt dat het 114 jaar aan data kan voorleggen. Gemiddeld genomen steeg de Dow Jones in deze periode met 9 % per jaar. Maar is er een verschil tussen een expansie fase en een recessie fase? Ja!

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs