EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2066 tot 2070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 januari 2018

Wil China meer dollarreserves verkopen?

Eerder deze maand berichtte Bloomberg dat China overweegt haar positie in Amerikaanse staatsobligaties af te bouwen. De Chinese centrale bank heeft met $3,1 biljoen de grootste valutareserves ter wereld, waarvan een groot gedeelte bestaat uit dollarreserves.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 31 januari 2018

Joe Biden: Europa was moeilijk te overtuigen van sancties tegen Rusland

Na de gebeurtenissen in Oekraïne en de Krim in 2014 was het helemaal niet vanzelfsprekend dat ook Europa sancties zou opleggen aan Rusland. Volgens de toenmalig vice-president van de Verenigde Staten Joe Biden kostte het de Amerikaanse regering destijds veel moeite om de belangrijkste Europese regeringsleiders te overtuigen van het nut van sancties tegen Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 31 januari 2018

Wilbur Ross pleit voor multipolaire wereldorde?

Het wereldwijde monetaire systeem had al lang hervormd moeten worden, omdat de wereldhandel vandaag de dag compleet anders is dan vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Die boodschap gaf de Amerikaanse minister van Economische Zaken, Wilbur Ross, tijdens een paneldiscussie op het World Economic Forum.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 31 januari 2018

Cryptovaluta's dalen na onderzoek autoriteiten VS

Digitale munten kregen in de nacht van dinsdag op woensdag weer een tik. Daarbij zakte de bitcoin korte tijd weer onder de symbolische grens van 10.000 dollar.

Handelaren reageerden op berichten dat cryptobeurs Bitfinex en het bedrijf Tether door de Amerikaanse overheid onderzocht worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

Stan van Houcke en Cees Hamelink over de media

Waarom neemt de media bepaalde verhalen over zonder eerst te onderzoeken of iets wel echt waar is? En waarom krijgen sommige onderwerpen heel veel aandacht, terwijl andere vrijwel niet of helemaal niet in de massamedia te zien zijn? Café Weltschmerz nodigde journalist Stan van Houcke en emeritus hoogleraar Internationale Communicatie Cees Hamelink uit voor een gesprek over de macht van de media en de gevaren van desinformatie en propaganda.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs