EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20686 tot 20690
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

De nieuwe manier van prijsvorming bij zilver

Het gerommel over de manipulatie van de markten voor commodities heeft heel wat stof doen opwaaien in het wereldje van handelaren in grondstoffen. Het was voor iedereen duidelijk dat er iets moest veranderen aan de manier waarop de prijzen voor goud, zilver, etc werd gevormd. Eerst werd de zilvermarkt aangepakt.

Want die is eigenlijk de oudste op de London Bullion Market. Het was namelijk al sinds 1897 dat de zilverprijs dagelijks werd vastgelegd via fixing. NM Rothschild and Sons startten anderzijds met de fixing van de goudprijs in september 1919, dus kort na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Het was dus hoog tijd voor iets nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

'Sancties tegen Rusland werken niet'

De sancties die zijn ingevoerd tegen Rusland leiden vooral tot ergernis, maar brengen een oplossing van het conflict rond Oekra├»ne niet dichterbij.┬

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 augustus 2014

De rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine

De rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine, de top 7

De rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine, de top 7

Hier volgen de rijkste Nederlanders volgens Forbes Magazine. Forbes maakt al jarenlang mooie lijstjes met mensen die bijvoorbeeld heel veel geld verdienen. Forbes telde wereldwijd 1.426 dollar-miljardairs en daar stonden maar zeven Nederlanders tussen. Wie zijn dat? Natuurlijk Joop en Johnny van de TV-shows, maar ook nog vijf anderen.

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 augustus 2014

Economie Oekraïne gaat hard achteruit

De economie van Oekraïne gaat door alle onrust in en rond het land veel sterker achteruit dan eerder gedacht. Dat stelt kredietbeoordelaar Fitch vrijdag in een rapport, waarin het zijn inschatting van de kredietwaardigheid van Oekraïne verlaagt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Zwitserse banken publiceren eerste jaarcijfers in 200 jaar

Wie geld op een geheime locatie wil stallen, moet in de toekomst niet meer in Zwitserland zijn. Het Zwitserse bankgeheim wordt steeds verder ontmanteld.

Twee private banken - ┬ Lombaart Odjee en Pictet - waar veel vermogende Europeanen hun geld hebben staan, gaan binnenkort hun jaarcijfers publiceren. Dat is voor het eerst in 200 jaar, zo meldt persbureau Bloomberg.

Lees verder op rtlnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs