Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 20716 tot 20720
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Column Kees de Kort | 'Wat kost de euro?' is een onzinnige vraag

Tijdens de debatten voor de Europese verkiezingen gaat het veel over de kosten en baten van de euro. "Onbegrijpelijk", zegt BNR's Kees de Kort.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

China en Rusland bereiken na 10 jaar onderhandelen akkoord over gasdeal

Na jarenlange onderhandelingen hebben Rusland en China een gasverdrag met een geschatte waarde van 400 miljard dollar beklonken. Tijdens een bezoek van de Russische president Vladimir Poetin in Shanghai finaliseerden de energieconcerns van beide landen de deal over Russische gasleveringen voor dertig jaar. Dat meldt het Russische nieuwsagentschap Itar-Tass.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland en China ondertekenen miljardendeal voor aardgas

Het Russische Gazprom en China National Petroleum Corporation (CNPC) hebben vandaag hun handtekening gezet onder een historische aardgasdeal met een looptijd van dertig jaar. De overeenkomst werd gesloten in de aanwezigheid van de Russische president Poetin en de Chinese president Xi Jinping, wat het belang van deze deal benadrukt. Met ingang van 2018 zal Rusland jaarlijks 38 miljard kubieke meter gas leveren aan China, aardgas dat via de nieuwe ‘Power of Siberia’ pijpleidingen getransporteerd zal worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Mogen de basismetalen van een come back dromen?

De basismetalen hebben geruime tijd op de strafbank gezeten en dat is eigenlijk de schuld van China. Of toch misschien niet van China zelf maar wel van de perceptie die de buitenwereld van de Chinese economie heeft gekregen. Die perceptie is namelijk erg belangrijk voor de prijsevolutie van de base metals.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland koopt 900.000 ounces goud in april

Rusland koopt 900.00 ounces goud in April en dumpt de Dollar 21 mei 2014 in Goud, Goud Kopen, Macro Nieuws

De centrale bank van Rusland heeft haar goudreserves in april uitgebreid. De centrale bank kocht 900.000 ounces goud ter waarde van $1,17 miljard. De totale goudreserves  van Rusland groeide hierdoor naar 34,4 miljoen ounces met een totale waarde van $44,3 miljard per 1 mei 2014.