Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 20731 tot 20735
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

India importeert opnieuw meer goud

Het zijn bewogen tijden geweest voor de Indische goudhandelaren. De regering in New Delhi heeft hen praktisch op droog zaad gezet door de invoerheffing op goud fors op te trekken. De reactie laat zich raden: er werd minder goud gekocht. Of liever: er werd minder goud via de officiële kanalen gekocht.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

'Onderschat sancties tegen Rusland niet'

PFfff.....

"Rusland kan nog meer expliciete en impliciete sancties tegemoet zien", zegt fondsmanager Nathan Griffiths. Maar ook als er geen verdere sancties volgen, zullen de effecten al in 2014 voelbaar zijn, zo verwacht hij.

"Hoewel de kortetermijneffecten van de huidige sancties al grotendeels zijn ingeprijsd, krijgen Russische bedrijven te maken met hogere kapitaalkosten en wordt het steeds lastiger om zaken te doen met de buitenwereld."

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland koopt goud en verkoopt dollars

Rusland heeft in april 28 ton goud aan haar reserve toegevoegd, waarmee de totale goudvoorraad van het land op 1.070 ton uitkomt. Een maand eerder deed Rusland nog bijna $26 miljard aan dollarreserves van de hand. De trend wordt steeds duidelijker: ook Rusland wil het dollarsysteem niet langer ondersteunen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

'Kwestie Saudi-Arabie kan veel banen kosten'

Mogelijke sancties van Saudi-Arabië tegen Nederland kunnen "veel banen kosten''. Premier Mark Rutte zei dat woensdag bij RTL Z. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Financiële producten die in bitcoin beleggen verboden

Het is vanaf 1 juli verboden om financiële producten aan te bieden die beleggen in virtueel geld, zoals bitcoins. Dat heeft de FSMA, de autoriteit voor financiële diensten en markten, vandaag aangekondigd.