Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 20731 tot 20735
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

De tijd dringt voor Argentinië om een faillissement af te wenden

Sinds het land tien jaar geleden virtueel bankroet is verklaard, heeft Argentinië nog steeds geen zicht op beterschap. Een uitspraak van het Hooggerechtshof in de VS bepaalt namelijk dat Zuid-Amerika’s tweede grootste economie niet zelf kan bepalen welke schuldeisers ze het eerst terugbetaalt. Om de uitspraak tegen te gaan heeft ze tot 30 juni de tijd om een plan te bedenken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

Nederland telt 173.000 miljonairs

Het aantal vermogende particulieren in Nederland is vorig jaar met 16,5 procent gestegen, waardoor ons land nu ruim 173.000 miljonairs telt. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

België kreeg er 11.900 nieuwe dollarmiljonairs bij vorig jaar

België telde eind vorig jaar 94.500 dollarmiljonairs, of 11.900 meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit het jaarlijkse World Wealth Report (rijkdomrapport) van Capgemini en RBC Wealth Management.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

China wil investeren in Griekenland

Chinese bedrijven staan te springen om in Griekenland te investeren. Dat zegt de Chinese regeringsleider Li Keqiang in de Griekse krant Kathimerini. "We zullen samen met de Grieken van de haven van Piraeus de beste van de Middellandse Zee maken", zei Li, die morgen Athene bezoekt.

Bron: mt.nl
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

Nederland heeft meer grote bedrijven dan onze buurlanden

Met bedrijven als Philips, Shell en Heineken speelt het Nederlandse bedrijfsleven aardig mee op het internationale toneel. Maar hebben we net zo veel impact als andere landen? Voor een indruk hebben we de 2.000 grootste bedrijven ter wereld ingedeeld per land en vervolgens gekeken hoeveel grote bedrijven er zijn per miljoen inwoners. Wat blijkt: Nederland heeft gemiddeld meer corporates dan buurlanden Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. De totale vergelijking staat hieronder: