EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20731 tot 20735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 19 oktober 2014

Ook mega-order voor het Belgische Deme

Dochterbedrijf Dredging International van het Belgische baggerconcern Deme heeft ook een flinke order binnengesleept voor de uitbreiding en verbreding van het Suezkanaal. Samen met Great Lakes Dredge & Dock Company sleepte het een contract met een waarde van 540 miljoen dollar (421,3 miljoen euro) binnen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 19 oktober 2014

Kass voorspelt een recessie in de Verenigde Staten

[...]

Volgens Doug Kass nemen de kansen op een recessie in de Verenigde Staten wel degelijk toe. Een inverse rentecurve kan geen recessie aanduiden omdat de Federal Reserve met de rentevoeten knoeit. QE en ZIRP zorgen voor heel andere risicoprofielen voor de beleggers. Het is moeilijk voor de rentecurve om een recessie te signaleren als de rente beïnvloed is door de monetaire strijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 19 oktober 2014

Zilverprijs daalt ondanks tekort aan Zilver

Zilver tekort in de zilvermarkt maar de zilverprijs blijft maar dalen. Inmiddels is de zilverprijs dit jaar ruim 11% gedaald in Amerikaanse Dollars. In Euro’s is de schade minder groot. De daling voor de beleggers in de Eurozone staat op 4%. In 2013 daalde de zilverprijs ruim 35%. Menig belegger in zilver is gefrustreerd over het zilver tekort in combinatie met dalende prijzen. De verhouding van vraag en aanbod, ofwel het zilver tekort,  vertaalt zich niet in een stijgende koers.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zondag 19 oktober 2014

China pompt weer geld in bankensector

De Chinese centrale bank is van plan nog eens 200 miljard yuan (circa 25,6 miljard euro) in het bankensysteem te pompen. Daarmee wil de People’s Bank of China de economische groei een extra zetje in de rug geven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 19 oktober 2014

5 jaar geleden: De ondergang van de DSB Bank

Zondag is het precies vijf jaar geleden dat DSB Bank, de bank van ondernemer Dirk Scheringa die na een bankrun door spaarders failliet ging.

Zondag is het precies vijf jaar geleden dat DSB Bank, de bank van ondernemer Dirk Scheringa die na een bankrun door spaarders failliet ging.

Dirk Scheringa is een ondernemer die vanuit het Noordhollandse Wognum uitgroeide tot marktleider in leningen aan particulieren, met merknamen als Frisia en Postkrediet. Hij start zijn loopbaan bij de rijkspolitie, maar begint in 1975 aan een nieuwe carrière als financieel dienstverlener, als hij met zijn vrouw Baukje Scheringa-De Vries Buro Frisia opricht.

Scheringa’s succes op de markt voor consumptieve leningen smaakt naar meer en begin deze eeuw ontwikkelt hij plannen om grootbanken aan te vallen met bankproducten. Op 24 december 2005 krijgt Scheringa een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB).

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs