EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20736 tot 20740
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Pas op: Europese inflatie daalt verder

De afgelopen maanden hebben we al genoeg doemscenario’s gehoord over de Europese economie. deze Europese economie zou namelijk op de rand van de afgrond staan. Natuurlijk zal het niet zo ver komen want we kunnen altijd nog rekenen op de steun van de centrale bank van Europa. Maar kan deze bank nog iets betekenen?

Mario Draghi, voorzitter van de centrale bank van Europa, heeft recent al een van zijn wapens moeten inzetten. De rente werd namelijk verlaagd naar 0,15% en dat zou er voor moeten zorgen dat de kans op deflatie kleiner werd. Dit leek ook even het geval te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

China legt Japanse producenten recordboetes op

China heeft twaalf Japanse producenten van auto-onderdelen een boete opgelegd van in totaal 1,24 miljard yuan (151 miljoen euro) omwille van prijsafspraken. Het gaat om de hoogste boete die de Chinese concurrentieautoriteiten tot nu toe uitschreven. Er loopt ook een onderzoek naar Duitse bedrijven uit de sector.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Grootste daling huizenprijzen Londen in zes jaar

Tot voor kort lieten de huizenprijzen in Londen een spectaculaire stijging zien, maar in de maand augustus daalde de gemiddelde vraagprijs onverwacht met enkele procenten. Is dit een tijdelijke dip of gaat er nog meer lucht uit de bubbel lopen? Experts wijzen de strengere hypotheekregels en de verwachting van een stijgende rente aan als oorzaak voor de daling.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Wie financiert de Amerikaanse staatsschuld?

Wie heeft de afgelopen jaren de meeste Amerikaanse schulden gefinancierd? Was dat de Federal Reserve met haar monetaire stimuleringsprogramma? Waren het Amerikaanse pensioen- en beleggingsfondsen? Of kwam de meeste belangstelling uit het buitenland? Lees de analyse op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Bedrijven bulken van de spaaroverschotten

Ongetwijfeld lopen de spaaroverschotten van bedrijven sterk uiteen, maar gemiddeld gezien beschikken bedrijven over een riante hoeveelheid spaargeld. Dat terwijl huishoudens juist steeds verder interen op hun reserves. Bekijk de grafiek op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs