Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 20746 tot 20750
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

Grote technologiebedrijven testen het gebruik van Bitcoin

In een zeer interessant interview spreekt Tuur Demeester over de toekomst van ons monetair systeem en de plaats die Bitcoin zal innemen. Bitcoin maakte zijn opmars vorig jaar nadat de bail-in van Cyprus bekend werd. Bail-ins zullen in de toekomst nog gebeuren waardoor Bitcoin steeds populairder zal worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

Investeren in goud vergt enig geduld

Sommige investeerders dreigen hun geduld te verliezen met de edele metalen in het algemeen en met het goud in het bijzonder. De goudprijs slaagt er maar niet meer in om een tweede adem te vinden nadat een haussefase die jarenlang duurde (8 jaar om precies te zijn) stilviel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

Deze grondstof breekt uit

Slecht nieuws voor uw portemonnee, de olieprijs breekt uit – naar boven. Traditioneel daalt de olieprijs tussen eind mei en begin september, maar de olieprijs zit in een stijgende trend met steeds hogere bodems én waarbij een belangrijk weerstandsniveau recent werd doorbroken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

Portugal zou tot 2045 onder internationaal toezicht blijven

Portugal zou de volgende dertig jaar nog altijd onder fiscaal toezicht blijven, hoewel het land vorige maand het Europese steunprogramma heeft verlaten. Dat bericht de Spaanse krant Publico.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 17 juni 2014

Griekenland leent voor het eerst sinds crisis aan rente onder 2 procent

Voor de eerste keer sinds de uitbraak van de financiële crisis, heeft Griekenland zich kunnen herfinancieren aan een kortetermijnrente onder de 2 procent.