EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20766 tot 20770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Wat gaat er met de goudmijnen gebeuren?

AngloGold Ashanti Ltd. (ANG), de naar grootte de derde goudproducent in de wereld, verwacht dat de grote mijngroepen meer activa te koop zullen aanbieden. Volgens het management van deze mijngroep is dat niet meer dan logisch ook. Het komt er op aan om de marges op te drijven in een periode dat de goudprijs onder druk staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Hoe zit het nu eigenlijk met het goud?

Er is waarschijnlijk geen enkele markt die zo in de gaten wordt gehouden als die van de edelmetalen in het algemeen en die van het goud in het bijzonder. De verwachtingen wat betreft de evolutie van de prijzen voor goud, zilver, platina, palladium, etc. waren hoog gespannen.

Zeker goud en zilver hebben die verwachtingen niet echt kunnen inlossen. Wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen maar heel wat investeerders zijn toch het geduld met de edele metalen verloren. Want elke poging om de prijzen naar hogere niveaus te tillen was tot dusver geen lang leven beschoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

‘Fusie Ziggo en UPC kost 900 banen’

Ziggo en UPC Nederland zal het schrappen van zo’n 900 functies tot gevolg hebben. Dat meldde NRC Q donderdag op basis van ingewijden.

Dat aantal is hoger dan de 500 tot 600 banen waar de vakbonden aanvankelijk rekening mee hielden. Bij de twee ondernemingen zijn ruim 4350 mensen in dienst.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

ABP-pensioen weer minder waard

Mensen met een pensioen van het ABP krijgen volgend jaar de inflatie niet gecompenseerd. Het grootste pensioenfonds van Nederland kan de pensioenen niet verhogen omdat de vereiste dekkingsgraad niet wordt gehaald.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Nu nóg meer staatsschuld door al dat bezuinigen

Nu nóg meer staatsschuld door al dat bezuinigen Bezuinigingen hebben in Nederland geleid tot een nog hogere schuld, menen de economen Giulio Mazzolini en Ashoka Mody.

Nu nóg meer staatsschuld door al dat bezuinigen Bezuinigingen hebben in Nederland geleid tot een nog hogere schuld, menen de economen Giulio Mazzolini en Ashoka Mody.

Ze waren vooral schadelijk omdat ze niet gepaard gingen met een toereikende en tijdige monetaire impuls, of met maatregelen om de bankensector er weer bovenop te helpen.

De Verenigde Staten, daarentegen, hebben de problemen van hun banken al in 2010 grotendeels opgelost. Ondanks de voorbarige, triomfantelijke uitspraken over de ‘vooruitgang’ die wordt geboekt op het terrein van de bankenunie, is er in Europa op dit vlak tot nu toe weinig concreets gebeurd.

Lees verder op nrc.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs