EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20771 tot 20775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014

Flinke daling Duitse industriële productie

De productie daalde ten opzichte van juli, gecorrigeerd voor seizoensinvloeden, met 4 procent. Dat is de sterkste daling sinds januari 2009. In juli steeg de productie nog met 1,6 procent ten opzichte van juni.

In vergelijking met augustus vorig jaar lag het productieniveau 2,8 procent lager, na een stijging van 2,7 procent op jaarbasis in juli.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014

Steve Keen: "Economisch herstel zal mislukken"

Volgens econoom Steve Keen zal het economische herstel weinig kans van slagen hebben. De private schulden zijn nog steeds bijzonder hoog, waardoor het besteedbare inkomen van huishoudens onder druk blijft staan. Een stijging van de rente kan de economie opnieuw in een recessie storten, zo meent Keen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014

Sterkste stijging woningverkopen ooit

De notarissen hebben afgelopen maand dertien procent meer vastgoedaktes verleden dan in dezelfde periode vorig jaar. "Een record", berichten Metro en De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014

Eigenaar nieuwszender CNN gaat 1.400 jobs schrappen

Het Amerikaanse mediabedrijf Turner Broadcasting, dat onder andere eigenaar is van de nieuwszender CNN, gaat ongeveer 10 procent van zijn personeelsbestand schrappen. Zo'n 1.475 van de 14.000 banen wereldwijd sneuvelen, meldt CNN.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014

Spanjaarden emigreren massaal: ‘Dat je uit Europa komt, is hier een gigantisch voordeel’

Dat Europa niet meer de economische grootmacht is van weleer, blijkt wel uit de exodus van Spanjaarden naar (voormalige) derde wereldlanden als Chili en Brazilië. Ze worden er met open armen ontvangen, schrijft de BBC. Hun Europese opleidingen dwingen nog altijd respect af.

Met een werkloosheidspercentage van bijna 25 procent en een nog altijd kwakkelende economie is het voor een aanzienlijke groep Spanjaarden bijna onmogelijk om de kost te verdienen in hun eigen land, laat staan een carrière op te bouwen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs