Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 20771 tot 20775
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Koers Zilver gaat naar $500

De koers van zilver zal boven de $500 per troy ounce stijgen. Deze voorspelling komt van James Turk en John Rubino, beide auteur van het nieuwe boek The Money Bubble. James Turk is de oprichter van GoldMoney.com en was in zijn vorige functie hoofd van de afdeling grondstoffen voor de Abu Dhabi Invesment Authority. John Rubino is redacteur van DollarCollapse.com

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Grondstof met laag risico en hoog potentieel

Een opportuniteit als de deze kom je niet vaak tegen in je leven. Achteraf zullen vele beleggers zich weer voor de kop slaan dat ze niet vanaf het begin de trend hebben gevolgd, ook al wisten ze dat een ommekeer er zat aan te komen. Er is nu eenmaal nog een verschil tussen een trend zien en er in geloven en er naar handelen. De meeste beleggers wachten dan ook op beterschap alvorens de beslissende stap te nemen, maar dan ligt een groot deel van de winst al achter hen. Zo zal het deze keer ook gaan met de uraniumsector.

Rick Rule is een van die mensen die ontzettend rijk werd door grondstofaandelen op te pikken voor een prikje, zowel in goud, zilver, olie en koper. De man heeft dus een neus voor grondstoffen. Vandaag is Rick Rule vooral gefocust op de uraniumsector. Rick Rule garandeert met bijna 100% zekerheid dat wie vandaag investeert in de uraniumsector op een termijn van 5 jaar mooie winsten zal maken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Olieprijs op hoogste peil in bijna negen maanden

De olieprijs is vandaag nog verder gestegen, tot het hoogste peil in bijna negen maanden. Dat berekende het financiële persagentschap Bloomberg. Als verklaring wordt onder meer verwezen naar de onrust in Irak.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Column Kees de Kort | Leegstand Chinese koopwoningen belooft niet veel goeds

Het IMF blijkt er nog altijd van overtuigd dat de huizenprijzen in veel landen nog onvoldoende gezakt zijn. En Nederland is daar één van. Maar het kan allemaal nog gekker op de woningmarkt, al moet je daarvoor naar China.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Nog elf pensioenfondsen te krap bij kas

Aan het einde van het eerste kwartaal waren er nog elf pensioenfondsen met een te lage dekkingsgraad.