EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20771 tot 20775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 november 2014

Gaat de Amerikaanse consument aan de genetisch manipuleerde aardappel?

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft toestemming gegeven om een gemodificeerd ras aardappel te verbouwen. De aardappel zou minder kankerverwekkende stoffen bevatten als hij wordt gefrituurd dan andere soorten, waardoor hij beter geschikt is voor friet en chips.

The New York Times is het dna van de aardappel zo veranderd, dat er 50 tot 75 procent minder acrylamide vrijkomt als hij in de frituurpan wordt gegooid. Die stof kan waarschijnlijk kanker veroorzaken. Daarnaast geven kwekers en boeren de voorkeur aan de aardappel, omdat hij minder snel beurs wordt. Een beurse aardappel levert minder geld op, en tijdens de oogst, het vervoeren of de opslag moet de aardappel tegen een stootje kunnen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 9 november 2014

Goud en zilver report (Week 45)

Als we het koersverloop van zowel goud als zilver van de afgelopen week in één woord moeten samenvatten dan is het wel volatiliteit. Woensdag gingen de prijzen van beide edelmetalen opnieuw hard onderuit, maar door teleurstellend banencijfer op vrijdag sloot de goudprijs uiteindelijk hoger dan de slotkoers van vorige week.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 9 november 2014

Genoeg aardgas tot 2030... en daarna?

Het CBS houdt nauwgezet bij hoeveel aardgas er nog in de Nederlandse bodem zit. Dat is momenteel nog ongeveer 1000 miljard m³, ongeveer de helft van de aardgasreserves in 1993.

Het CBS houdt nauwgezet bij hoeveel aardgas er nog in de Nederlandse bodem zit. Dat is momenteel nog ongeveer 1000 miljard m³, ongeveer de helft van de aardgasreserves in 1993.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: zaterdag 8 november 2014

Raken zilvervoorraden werkelijk uitgeput?

Op YouTube kwamen we een video tegen waarin uiteen werd gezet dat de zilvervoorraden eigenlijk helemaal niet slinken zoals in veel artikelen wordt beweerd. In deze video refereerde men naar een artikel van Ted Butler op Silverseek.com.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs