EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20776 tot 20780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 8 november 2014

Fysieke Goud en Zilver zet aanval in op manipulatie

Dit kan de eerste stap zijn in het stopzetten van het bedrog op de goud- en zilvermarkten. Centrale banken en derivaten handelaren hebben er precies plezier in om grote hoeveelheden goud en zilver te dumpen in de termijnmarkten en dat terwijl er bijna geen handel is. Dit lijdt tot grote dalingen door onverklaarbare redenen. Het gebeurt dan nog op een tijdstip dat goud en zilver logischer moesten stijgen. 

Goud is de kanarie in de koolmijn. Er wordt alles aan gedaan om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 8 november 2014

Greenspan opmerkelijk eerlijk: “Goud is geld”

Je hoort en ziet het wel als eens vaker tegenwoordig, politici worden opmerkelijk eerlijk van zodra ze de politieke arena hebben verlaten (vanwege pensioen of einde termijn). Dan volgen er soms uitspraken die compleet haaks staan op hetgeen ze predikten tijdens hun politieke loopbaan.

De plotse waarheidszin is blijkbaar niet enkel toebedeeld aan politici, ook centrale bankiers hebben blijkbaar last van dit fenomeen. Zo betrapten we Alan Greenspan op enkele niet mis te verstane quotes over goud. Zijn letterlijke woorden in een recent interview: “Gold is a currency. It is still, by all evidence, a premier currency. No fiat currency, including the dollar, can macth it.” Vrij vertaald: Goud is het echte geld, het fiat geld is slechts een afkooksel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 november 2014

De Russische #Roebel is een grote ramp

We weten allemaal wel dat de Russische economie op dit moment in zware tijden is terecht gekomen. Als gevolg van de opgelegde economische sancties vanuit Amerika en Europa worden de handelsmogelijkheden voor dit land ernstig beperkt. Uiteraard heeft dit te maken met de politiek die door Vladimir Putin wordt gevoerd.

Het begon namelijk allemaal bij het overnemen van De Krim van Oekraïne. Uiteraard was dit streng verboden volgens de regels en daardoor kwamen Europa en Amerika direct in actie. Uiteraard stond Amerika voorop in dit gevecht. Dit gevecht werd overigens gespeeld door middel van economische sancties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 november 2014

S&P bevestigt kredietwaardering Portugal

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P) heeft vrijdag de kredietwaardigheid van Portugal bevestigd, met een stabiel vooruitzicht. S&P wees echter wel op de zeer hoge schuld van Portugal en verwacht een zwakkere economische groei voor het land dan eerder gedacht.

De kredietbeoordeling van Portugal blijft op ‘BB’, aldus S&P. Volgens het bureau is er veel vooruitgang geboekt in de schuldpositie van Portugal, daalt de werkloosheid en is er sprake van een duidelijke verbetering in de begroting. Ook stelt S&P dat er belangrijke hervormingen worden doorgevoerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 november 2014

Detroit kan schuld gaan saneren

Detroit mag de geldproblemen waar de Amerikaanse stad onder zucht gaan aanpakken. De rechter heeft vrijdag een plan goedgekeurd, waarmee de failliete autostad er weer bovenop moet komen. 

Detroit mag de geldproblemen waar de Amerikaanse stad onder zucht gaan aanpakken. De rechter heeft vrijdag een plan goedgekeurd, waarmee de failliete autostad er weer bovenop moet komen. 

Detroit liet zich in 2013 failliet verklaren; het bankroet gold als het grootste ooit in de Amerikaanse geschiedenis. De stad vroeg bescherming aan tegen schuldeisers, die samen 13 miljard euro krijgen van de stad.

Van die schulden wordt 5,65 miljard euro kwijtgescholden. Bovendien wordt er de komende tien jaar nog eens 1,1 miljard geïnvesteerd in openbare diensten.

Dankzij het besluit kan Detroit binnen weken uit de staat van faillissement komen, zo is de verwachting.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs