Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 20776 tot 20780
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Uw spaargeld is een gemakkelijke prooi voor de overheid

Het wordt tot in den treuren herhaald, maar het is dan ook zó belangrijk. Uw spaargeld is een gemakkelijke prooi voor de overheid. Ongeacht de samenstelling van de volgende Federale regering, uw spaargeld zal mee de dupe zijn. € 252 miljard dat niets opbrengt, daar zal de overheid wel een graantje van meepikken, ook omdat de ECB het spaargeld onder druk zet.

Bron: apparata.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Tiener verdient 100.000 dollar met Bitcoin

Met een slimme investering wist de 15 jarige Erik Finman ruim een ton te verdienen. Het geld gebruikte hij om een eigen bedrijf te starten.

Erik Finman kreeg in 2012 een cheque van zijn oma met een waarde van 1000 dollar. Hij investeerde dat in Bitcoin en anderhalf jaar later verkocht hij deze investering voor 100.000 dollar. Met het geld begon hij het bedrijf Botangle omdat hij niet blij was met het opleidingssysteem in Amerika.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Spaarders zijn boos op Mario Draghi

De beslissing van de ECB om de rente te verlagen is nog steeds een van de meest besproken onderwerpen op het huidige moment. De kranten schrijven er nog steeds volop over en ook op internet is dit nieuwsbericht niet weg te denken. Het is duidelijk dat dit historische rentebesluit heel wat los maakt bij de mensen. Maar ook de spaarders keren Mario Draghi de rug toe.

De spaarders voelen zich namelijk benadeeld door de beslissing van de ECB om de rente te verlagen. Deze renteverlaging gaan de meeste banken gegarandeerd doorvoeren waardoor de spaarrente ook lager wordt. Sommigen zullen denken: nog lager? De spaarrente zal inderdaad de komende periode opnieuw gaan dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Zwitserse bank wordt wellicht binnenkort beschuldigd van fraude en witwassen

Het net sluit zich steeds meer rond HSBC Private Bank. Het Zwitserse filiaal van de Britse bank wordt ervan verdacht om een uitgebreid netwerk van fiscale fraude te hebben georganiseerd in heel Europa. De Parijse onderzoeksrechters Charlotte Bilger en Renaud Van Ruymbeke zijn al meer dan een jaar op het dossier aan het werken op basis van lijsten die door een ex-informaticus van de bank ter beschikking werden gesteld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

De overgang naar een nieuw monetair systeem zal zeer chaotisch verlopen

Met goud en zilver al bijna 3 jaar in dalende lijn en de Amerikaanse aandelen in stijgende lijn lijkt het wel alsof alles terug in orde is. Maar met QE 3 manipuleert de Federal Reserve de markten als nooit tevoren en er is altijd een prijs te betalen voor manipulatie. De wereld druipt in schulden waarbij schulden sneller stijgen dan het bbp. Mensen verwarren geld ook al snel met schulden. Het grote probleem is dan ook dat we deze schulden consumeren en niet investeren.