Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 20776 tot 20780
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 26 juli 2014

S&P behoudt rating België met stabiele outlook

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft vandaag de rating van België op lange termijn bevestigd. Die blijft ongewijzigd op AA, met een stabiele outlook. De rating op korte termijn "A-1+" blijft eveneens behouden. S&P behoudt de stabiele outlook omdat het agentschap voorziet dat België haar economisch beleid zal voortzetten, ondanks de verwachte wijzigingen in de administratie na de verkiezingen van mei 2014.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 26 juli 2014

Nieuw tientje op euro-tentoonstelling

Het nieuwe bankbiljet werd in januari gepresenteerd in Frankfurt en zal 23 september in omloop worden gebracht.

'Het nieuwe gezicht van de euro’ is een rondreizende tentoonstelling over de euro met bijzondere aandacht voor de tweede serie eurobankbiljetten, waarvan het nieuwe vijf euro-bankbiljet in mei 2013 als eerste in omloop werd gebracht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 26 juli 2014

Ethereum, hype of de nieuwe Bitcoin?

In deze aflevering hebben we Moe Levin te gast, directeur Europa bij Bitpay. Tevens organiseert hij de North American Bitcoin Conferenties, zoals deze in Chicago. We praten over de prijs met Tuur en in hoeverre technische analyse van toepassing is op Bitcoin. Ook praten we over de nieuwe regulering vanuit New York en Ethereum’s ether sale. Verder uiteraard aandacht voor Bitpay haar plannen. Moe roemt de Nederlandse bitcoingemeenschap.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 26 juli 2014

Nog lang geen paniekvoetbal bij goud

Na de forse opstoot van de goudprijs 2 weken geleden is de prijs voor het gele edelmetaal weer door de psychologische grens van $ 1.300 gezakt. Dit kwam vooral doordat gisteren bij de opening van de Amerikaanse beurs een partij short posities op de markt dropte ter waarde van $ 1 miljard. Een normale werking kan je dit niet noemen, al is het schering en inslag op de goudmarkt. Maar het bodempatroon blijft nog steeds intact, er is nog geen sprake van paniekvoetbal onder de goudliefhebbers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 26 juli 2014

Spaartegoeden opnieuw gestegen naar record

Nederlandse huishoudens hebben opnieuw een recordbedrag aan spaartegoeden gestald bij banken. Eind juni hadden zij opgeteld 335 miljard euro staan op binnenlandse rekeningen.