Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 20791 tot 20795
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Chinese economie hoeft niet te rekenen op steun

Als we de president van de centrale bank van China mogen geloven zullen de Chinezen niet hoeven te rekenen op een grote stimulans van de centrale bank. Dit heeft Zhou Xiaochuan vorige week bekend gemaakt. Volgens Zhou Xiaochuan zou de Chinese economie er namelijk op dit moment een stuk beter voor staan dan een aantal weken geleden werd gedacht.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Vraag fysiek zilver naar record in 2013

Het GFMS schrijft in haar nieuwste Silver Survey dat de vraag naar fysiek zilver het afgelopen jaar een recordniveau heeft bereikt. Door de grote prijsdaling kocht men vooral meer zilverbaren en zilveren munten. Tegelijkertijd daalde het aanbod van sloopzilver met 24% ten opzichte van 2012. Er werd zelfs meer verkocht dan in 2011, toen de zilverprijs nog naar recordhoogte steeg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Kwaliteit van goudmijnen kan alleen maar verbeteren

De goudsector beleeft moeilijke tijden waarbij de mijngroepen een oplossing moeten zoeken voor de daling van de goudprijs in 2013, een daling die nog altijd niet volledig verteerd is. Maar de mijngroepen worden nog met een aantal andere problemen geconfronteerd die hen het werken bemoeilijken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Zilvervraag op absoluut record!

Er breken weer spannende tijden aan voor beleggers in zilver. Eerder hadden we al het bericht over het einde van de zilver-fix in Londen. Zopas kregen we nieuws binnen van Kitco, die een interview aflegden met The Silver Institute. De organisatie had belangrijk nieuws te melden…

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Technologiebedrijven verhogen dividend

Beleggen in grote gevestigde technologiebedrijven als Microsoft, IBM, Cisco, Intel en Apple is misschien niet meer zo spannend, maar het levert wel een steeds beter dividend op. Werd het uitkeren van dividend in het verleden nog gezien als een zwaktebod, nu weten steeds meer beleggers die extra cashflow te waarderen. Een column van Cor Wijtvliet.