Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 20806 tot 20810
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Lonen in Griekenland met 25% gedaald in vier jaar

Griekenland heeft met de komst van de euro haar devaluatie instrument ingeleverd. Niet langer draaien de spaarders op voor de rekening. In plaats daarvan moet Griekenland haar concurrentiekracht versterken middels loonmatiging. In vier jaar tijd daalde het gemiddelde inkomen met maar liefst 25%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

In deze landen zijn de huizenprijzen nog steeds hoog

Niemand zal waarschijnlijk de huizenmarkt bubble in Amerika zijn vergeten. In Amerika kijken ze er nog steeds met veel angst en woede op terug. Deze huizenmarkt bubble heeft er voor gezorgd dat de Amerikaanse economie in een diepe recessie terecht kwam. En alleen de Fed kon er voor zorgen dat de Amerikaanse economie weer terug in het gareel kwam.

Ook Europa werd geteisterd door een zware economische recessie. Dit kwam in het bijzonder door de val van Griekenland. Met man en macht moest elke Europese lidstaat er voor zorgen dat Griekenland in leven kon blijven. En tot de dag van vandaag is de toekomst van Griekenland nog steeds onzeker. Het land krijgt nog steeds veel geldinjecties toegediend.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Analisten zien Zilver het beter doen dan Goud

De zilverprijs is de afgelopen maand twee keer zo hard gestegen als de goudprijs. Zilver boekte in de afgelopen 30 dagen een winst van 12% waar goud net geen 6% wist te stijgen. Volgens Andrew Chanin, CEO van Purefunds, is de zilverprijs verre van de echte waarde van zilver. Zijn zilverprijs verwachting is behoorlijk positief.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Autoverkopen verder gedaald

De autoverkopen in Nederland zijn in de eerste helft van dit jaar met 5,6 procent gedaald tot 199.221 stuks. Afgelopen maand werden er 32.950 nieuwe auto's verkocht, een daling van 6 procent.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Prijsstijging soja nog niet voorbij

De prijs van soja kan nog een aantal manden blijven stijgen, zo concludeert de Rabobank. Hoewel de oogst niet slecht is heeft de VS op het moment van schrijven een relatief kleine voorraad beschikbaar. In combinatie met een aanhoudend grote vraag kan dat tot en met het vierde kwartaal een tekort opleveren. Pas dan komt de nieuwe oogst op de markt.