Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 20811 tot 20815
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Technologiebedrijven verhogen dividend

Beleggen in grote gevestigde technologiebedrijven als Microsoft, IBM, Cisco, Intel en Apple is misschien niet meer zo spannend, maar het levert wel een steeds beter dividend op. Werd het uitkeren van dividend in het verleden nog gezien als een zwaktebod, nu weten steeds meer beleggers die extra cashflow te waarderen. Een column van Cor Wijtvliet.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Column Kees de Kort | Retail sales stijgen niet

Het herstel in de VS moet komen van de retail sales, zegt BNR’s Kees de Kort. "Even een kleine historische achtergrond. In het eerste kwartaal waren de groeicijfers 0 procent. Omdat het weer heel slecht was, vielen de groeicijfers ook wat tegen. Maar daarna zou het echt heel wat beter gaan."

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Beste inflatiehedge: Goud versus Aandelen

De markt valt te verdelen in twee kampen: het ene kamp gelooft heilig in het feit dat goud hen tegen een periode van versnellende geldontwaarding beschermt; het andere denkt dat aandelen een betere bescherming tegen inflatie vormen.

Wat is nou de beste inflatiehedge: edelmetaal of aandelen?

Bron: trouw.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Grieken lui? Nee, Nederlanders werken pas weinig

Grieken lui? Helemaal niet. Uit cijfers van de Oeso (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) blijkt Griekenland het hardst werkende Europese industrieland. Alleen de Mexicanen ploeteren nog net iets harder. En de Nederlanders? Die bungelen onderaan het rijtje.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Fysieke vraag naar zilver staat op recordnivo

Vandaag werden de cijfers over de gehele zilvermarkt bekend gemaakt door The Silver Institute.

De fysieke vraag steeg met 13% en kwam uit op een recordnivo. De stijging kwam met name door de stijgende vraag naar zilveren munten en zilverbaren in combinatie met de groeiende vraag naar zilveren sieraden en zilverwaar. De vraag vanuit deze twee sectoren steeg maar liefst met 76%. Als u onze nieuwsartikelen volgt dat zal dit geen verassing zijn.