Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 20811 tot 20815
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Olieprijs op hoogste peil in bijna negen maanden

De olieprijs is vandaag nog verder gestegen, tot het hoogste peil in bijna negen maanden. Dat berekende het financiële persagentschap Bloomberg. Als verklaring wordt onder meer verwezen naar de onrust in Irak.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Column Kees de Kort | Leegstand Chinese koopwoningen belooft niet veel goeds

Het IMF blijkt er nog altijd van overtuigd dat de huizenprijzen in veel landen nog onvoldoende gezakt zijn. En Nederland is daar één van. Maar het kan allemaal nog gekker op de woningmarkt, al moet je daarvoor naar China.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Nog elf pensioenfondsen te krap bij kas

Aan het einde van het eerste kwartaal waren er nog elf pensioenfondsen met een te lage dekkingsgraad. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Uw spaargeld is een gemakkelijke prooi voor de overheid

Het wordt tot in den treuren herhaald, maar het is dan ook zó belangrijk. Uw spaargeld is een gemakkelijke prooi voor de overheid. Ongeacht de samenstelling van de volgende Federale regering, uw spaargeld zal mee de dupe zijn. € 252 miljard dat niets opbrengt, daar zal de overheid wel een graantje van meepikken, ook omdat de ECB het spaargeld onder druk zet.

Bron: apparata.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Tiener verdient 100.000 dollar met Bitcoin

Met een slimme investering wist de 15 jarige Erik Finman ruim een ton te verdienen. Het geld gebruikte hij om een eigen bedrijf te starten.

Erik Finman kreeg in 2012 een cheque van zijn oma met een waarde van 1000 dollar. Hij investeerde dat in Bitcoin en anderhalf jaar later verkocht hij deze investering voor 100.000 dollar. Met het geld begon hij het bedrijf Botangle omdat hij niet blij was met het opleidingssysteem in Amerika.

[...]