EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20816 tot 20820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Duitse export naar recordniveau

Daarmee steeg de export van de grootste economie van Europa met 8,5 procent op jaarbasis. Vooral de export naar de landen van de Europese Unie zat flink in de lift met een stijging op jaarbasis van 9,6 procent tot een waarde van 56,9 miljard euro.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Vraag naar fysiek goud in Azië trekt weer aan

De lagere goudprijs $ 1270 en zelfs lager hebben koopjesjagers in AziŰ aangetrokken. De vraag nam toe nog voordat het echte seizoen begint. De terugval van de goudprijs, na een lange periode boven $ 1300 genoteerd te hebben, is voor handelaren een goed moment om te kopen. De geruchten en voorspellingen dat de rente in de VS in mei volgend jaar zal gaan stijgen beheerst de valutamarkt. De euro is ten opzichte van de dollar gezakt tot onder $1,30. Zelfs teleurstellende banencijfers uit de VS leverde niet direct een veel sterkere goudprijs op.

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Putin waarschuwt: de winter komt eraan

Het conflict tussen Oekraïne en Rusland is nog steeds bezig. Veel mensen maken zich grote zorgen over de gevolgen van dit conflict. En deze mensen kunnen we gelijk geven. We onderschatten op dit moment de gevolgen die dit conflict met zich meebrengt. Want niet alleen de Oekraïense economie is in gevaar, ook de wereldeconomie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Pond zakt weg, na groei steun voor Schotse onafhankelijkheid

Opiniepeilingen van afgelopen weekend toonden dat de voorstanders van een onafhankelijk Schotland terrein winnen. Op valutamarkten reageerden beleggers maandag door het Britse pond licht af te waarderen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 8 september 2014

Sterkste daling Japanse economie in vijf jaar

De Japanse economie is in het tweede kwartaal sterker gekrompen dan eerder werd gemeld, onder druk van een btw-verhoging die de bestedingen in Japan hard raakte. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs