Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 20821 tot 20825
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Einde zilver fixing per 14 augustus 2014!

De fysieke verkoop van zilveren beleggingsmunten blijft op recordnivo bij de US Mint. Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste twee weken van deze maand al 3.262.000 ounces aan zilveren American Eagles verkocht. In de hele maand mei van 2013 kwamen de verkopen uit op 3.458.000 ounces. Wanneer we de verkopen tot half mei 2014 vergelijken met de verkopen in 2013 tot en met half mei dan moet de US Mint nog ruim 1 miljoen stuks verkopen om het recordjaar van 2013 te evenaren. Naar verwachting zal de verkoop van de zilveren American Eagle in de eerste 5 maanden zo’n 8% hoger uitkomen dan in 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

BREAKING: Londen schaft zilver-fix af!

Vers van de pers: de handelsmarkt in Londen gaat de dagelijkse prijsfixatie van zilver per 14 augustus afschaffen. Dit hebben Deutsche Bank AG, HSBC en Bank of Nova Scotia besloten nadat duidelijk werd dat er meer controle en overzicht zal uitgevoerd worden over de handel in edelmetalen in Londen.

Bron: 925.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Ruble Truble: Niemand leent Putin nog geld uit

Rusland wilde dit jaar $7 miljard ophalen op de internationale markten maar dat gaat niet meer gebeuren. De Russische MinFin Anton Silueanov zei dat gisterenavond. Volgens de minister is het geld ook niet meer nodig trouwens, Rusland kan haar financieringsbehoefte naar het schijnt uit een begrotingsoverschot rondbreien. Oh ja?

Het kan ook iets te maken hebben met de koers van de Roebel ten opzichte van de Dollar. Het punt dat Russen over de grens met pinda's meer kunnen kopen dan met hun eigen munt is niet meer ver weg (zie grafiek). Daarnaast maken oneerlijke kritische beoordelingen van flapdrollen als S&P lenen moeilijk omdat iedereen na de crisis op de Oekraïne de Russische kredietwaardering verlaagde. Geld lenen in het buitenland wordt voor Rusland te duur. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Aantal gepensioneerde Amerikanen blijft stijgen

Ieder land in de wereld kampt zo met haar eigen problemen. Zo hebben we in Europa het voortdurende gevecht over de werkloosheid die vooral erg groot is in Griekenland. Maar ook het aantal gepensioneerde in Europa zorgt voor enige kopzorgen. Maar in het bijzonder in Amerika kunnen het aantal gepensioneerde de komende 40 jaar voor behoorlijk wat problemen zorgen. Wij zijn twee plaatjes tegengekomen die een prima beeld geven van de situatie die zich de komende jaren gaat voordoen. Het is weliswaar een verre blik vooruit, maar het geeft wel aan dat de Amerikaanse overheid vanaf nu zich daar al nauwlettend mee bezig moet gaan houden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Geen herstel bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken

Het CBS bracht vandaag het bericht naar buiten dat de omzet bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken het afgelopen kwartaal de grootste stijging op jaarbasis liet zien sinds 2006. Dat klinkt goed, maar het zijn niet de volledige cijfers! De volgende grafiek op Marketupdate laat zien dat de trend nog steeds negatief is.