EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20821 tot 20825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

'Iran kan geen grote gasleverancier worden'

Iran is niet in staat Rusland te vervangen als belangrijke gasleverancier, mochten de sancties tegen Teheran worden opgeheven. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

EU nam volgens Biden sancties tegen Rusland onder zachte dwang VS

De Verenigde Staten hebben de Europese Unie ‘in verlegenheid gebracht’ (‘embarrassed’) om economische sancties tegen Rusland uit te vaardigen. Dat heeft de Amerikaanse vicepresident Joe Biden in een toespraak tot studenten in het Kennedy College in Harvard toegegeven. Volgens sommige analisten heeft de EU met de sancties vooral in eigen voeten geschoten. De Unie was dan ook, aldus Biden, tegen die stap gekant, maar bond in onder Amerikaanse dwang. Biden noemde dit een voorbeeld van Amerikaans ‘leiderschap’.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

'Tienduizenden banen weg door automatisering'

Als gevolg van automatisering zijn de afgelopen jaren al honderdduizenden banen verloren gegaan. Onder meer de administratieve sector is erg gevoelig voor zogenoemde robotisering.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

Dit is de slechtste goudinvestering die er bestaat

De herstelling van de Amerikaanse economie bevestigt door het beter dan verwachte banenrapport van vrijdag was een domper voor goud.  De stopzetting van de Quantetive Easing en de verhoging van de rente, moest het nodig zijn, zorgen voor een steigerende dollar. Hyperinflatie, het argument bij uitstek van de gold bull om voor het gele metaal te gaan, is nu verder weg dan ooit. Goud krijgt serieuze klappen, GLD ETF is een fonds dat de prijs van het goud volgt.

Junior goud mijnbedrijven reageren altijd al versterkt op de prijs van goud. De GDXJ ETF is een fonds en geeft de mogelijkheid om een korf van junior goudmijnen te volgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

Jelmer Baukema over bitcoinregulering in EU en NL

De Week van Bitcoin 46 is advocaat Jelmer Baukema van Van Doorne te gast om te praten over bitcoinregulering op Nederlands en Europees niveau. Ook schuift Aaron van Wirdum aan om de Bitcoin Wednesday avond na te bespreken waar over het Bitcoin is Geld initiatief is gesproken en gestemd. En over de toekomst van Stichting Bitcoin Nederland. Tuur Demeester begint de uitzending met een uitgebreide fundamentele analyse van de prijs.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs