EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20826 tot 20830
Geplaatst op: zaterdag 16 augustus 2014

Fitch positiever over Ierland

De Ierse economie is duidelijk aan de beterende hand, terwijl de overheidsfinanciën van het land steeds gezonder worden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

De tijdmachine heeft ons teruggebracht naar jaar 1999

Het jaar 1999 zal de geschiedenis in gaan als het jaar dat de gekte rond het internet haar piek bereikte. Er kwamen wekelijks internetbedrijven naar de beurs die geen omzet realiseerden en die zelfs niet verwachtten dat op korte of middellange termijn te zullen doen. Marktaandeel, de eerste op de markt zijn, daar draaide alles om.

De investeerders liepen telkens te kwijlen als honden als de IPO van een nieuw dotcom bedrijf werd aangekondigd. Er ontstond telkens een heuse stormloop op de aandelen van het bedrijf in kwestie en als puntje bij paaltje kwam werden alleen de insiders bediend. Zij alleen kregen aandelen van de nieuwkomer, de andere investeerders konden er naar fluiten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Bail-ins zijn al begonnen, kijk maar naar Spanje

Bail-ins, er is in de afgelopen maanden heel wat te doen rond geweest. Of we het nu graag horen of niet, er wordt volop gewerkt aan een oplossing om weer in het reine te komen met ons financieel systeem. Want dat daar iets grondig fout is gelopen staat als een paal boven water. We verzuipen namelijk in de schulden.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en dus zal er naar de grote middelen gegrepen worden om orde op zaken te stellen. Reuters maakte bekend dat de Europese Commissie werkt aan een wet die het mogelijk maakt om de deposito’s van de klanten van de banken aan te wenden om de problemen op te lossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

Spanje begint met belasting op spaargeld

Als een proefballonnetje voor de gehele EU is de Spaanse overheid begonnen met het rechtstreeks grijpen in het spaargeld van haar burgers. Het begint (relatief) klein, met een 0,03% belasting op deposito’s op de rekeningen van alle Spanjaarden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 augustus 2014

'Telers lopen 1 miljard mis door boycot'

De Nederlandse telers van groente en fruit lopen 1 miljard euro aan export mis door de boycot van Rusland.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs