Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 20826 tot 20830
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Britse regering wil bevoegdheid om geld van bankrekeningen te halen

De Britse regering wil de belastingdienst de bevoegdheid geven geld automatisch van bankrekeningen te incasseren. In de nieuwe plannen van de regering kan de belastingdienst na vier herinneringen overgaan tot een automatische overboeking. Tot op heden was er eerst toestemming van de rechter nodig om geld van rekeningen te halen. De maatregel moet belastingontduiking bestrijden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Manipulatie Goudprijs gaat Mainstream (video)

TBH nieuwsbrief Ontvang als eerste het laatste nieuws Inschrijven voor de nieuwsbrief Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Valutareserves zijn een grote last voor China

China heeft door de jaren heen met haar exporteconomie een grote valutareserve opgebouwd. Maar wat is die valutareserve nog waard? De Chinese premier Li Keqiang vreest dat het een oplopende inflatie teweeg zal brengen in China, een ontwikkeling die afgeremd kan worden door de munt in waarde te laten stijgen en het handelsoverschot te verkleinen.

Bron: metronieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Duitsland waarschuwt tegen economische oorlog

Een economische oorlog treft vooral het Westen. Deze waarschuwing deed maandag de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Frank-Walter Steinmeier, in Düsseldorf. Hij wijst daarmee strenge economische sancties tegen Rusland van de hand. We moeten volgens Steinmeier ,,voorkomen dat de de escalatiespiraal week na week verder omhoog gaat''.

Bron: joop.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Geldnood veel erger dan gedacht

Volgens berichten in de media zijn er 4.522 woningen in 2013 gedwongen verkocht. Tenminste, dat denk je als je de informatie gedeeltelijk leest. Het blijkt te gaan om woningen met een nationale hypotheekgarantie. Van deze woningen is de restschuld van gemiddeld 38.200 euro per woning in 2013 voor 79% kwijtgescholden door een beroep te doen op die garantie, dus voor 950 huizenbezitters lukte dat niet. Tja, zou je dan kunnen denken, dat valt mee...