Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 20831 tot 20835
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Geen herstel bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken

Het CBS bracht vandaag het bericht naar buiten dat de omzet bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken het afgelopen kwartaal de grootste stijging op jaarbasis liet zien sinds 2006. Dat klinkt goed, maar het zijn niet de volledige cijfers! De volgende grafiek op Marketupdate laat zien dat de trend nog steeds negatief is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Amerikanen hebben moeite met deze drie simpele vragen

We leven in een wereld waarin de ene financiële crisis wordt afgewisseld door de andere. We leven daarnaast ook in een wereld waarin we onze eigen risico’s niet beperken. De mens kan simpelweg vaak niet goed omgaan met geld. En dat zorgt er voor dat we keer op keer te maken krijgen met een crisis. Het financiële systeem klopt op dit moment niet of de mens weet er niet genoeg over. Vooral dat laatste lijkt bijvoorbeeld aanwezig te zijn in Amerika. Ruim 70 procent van de Amerikaanse burgers wist namelijk de volgende simpele drie vragen niet goed te beantwoorden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Rusland wil Amerikaanse dollar op zijspoor zetten

Rusland heeft achter de schermen experts uit de Russische energiesector, bankiers en verschillende overheidsinstanties bijeengeroepen. Tijdens deze meeting stond het overbodig maken van de dollar als handelsmunt centraal. Rusland wil voortaan meer olie en gas in roebels afrekenen in plaats van Amerikaans dollars, een directe reactie op de Amerikaanse sancties tegen Rusland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Goud en zilver moeten in elke portefeuille blijven

Cody Willard, auteur van de rubriek Revolution Investing, op MarketWatch heeft met Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver een bestseller geschreven die aan elke investeerder van harte kan aanbevolen worden. In zijn boek legt Willard namelijk uit waarom iedereen in goud, zilver, etc. belegd MOET blijven.

Hij vertrekt van het feit dat de markten momenteel op grote schaal gemanipuleerd worden door de centrale banken. Die proberen de wereld hun willetje op te leggen en hebben daarvoor alle trucjes uit de grote trukendoos naar boven gehaald. De koersen en prijzen die ons voorgeschoteld worden zijn met andere woorden niet de juiste.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

Rusland leent dit jaar niet internationaal

De beslissing volgt op de verlaging van de kredietwaardering van Rusland door kredietbeoordelaar Standard & Poor's, vorige maand, naar aanleiding van de crisis rond Oekraïne. Daardoor wordt geld lenen in het buitenland voor Moskou veel duurder. Ook in Rusland zelf zal minder geld worden opgehaald, aldus Siloeanov.