EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2086 tot 2090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Hoe betrouwbaar is het Europese stempel voor nepnieuws?

In augustus schreven we op Geotrendlines al over EU vs Disinfo, een organisatie die met Europees geld gefinancierd wordt en die zich bezig houdt met het uitdelen van stempels voor alle websites die volgens hun definitie desinformatie verspreiden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

ECB houdt rente op historisch laag niveau

De Europese Centrale Bank (ECB) houdt de rentetarieven in de eurozone onveranderd op hun historisch lage niveaus. Ook heeft de centrale bank in Frankfurt bij de beleidsvergadering van vandaag geen andere veranderingen aangebracht in zijn monetaire beleid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Rijkdom-manager David Bach: ‘Dit is dé formule om miljonair te worden’

Iedereen kan miljonair worden in zijn leven. Veel hangt af van jouw instelling en wat je bereid bent om te doen. Rijkdom-manager David Bach heeft een zeer eenvoudige formule bedacht die iedereen rijk kan maken. Het enige dat je moet doen, is wat meer aan jezelf denken.

De ideale formule om miljonair te worden, is 14% van je inkomen sparen en beleggen. Wie er in slaagt om 14% van zijn inkomen aan zichzelf te betalen en dit geld te sparen en investeren, zal tegen zijn 60e miljonair zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Groot-Brittanië en VS uiten bezorgdheid over crimineel gebruik bitcoin

[...]

Ze is niet alleen. Ook de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin uitte zijn bezorgdheid over het crimineel gebruik van cryptomunten. Volgens hem is dat de grootste zorg van de Amerikaanse regering als het gaat om digitale valuta. In China en Zuid-Korea, twee landen waar de bitcoin erg populair is als beleggingsinstrument, gingen er de jongste weken steeds meer stemmen op om de handel in cryptomunten te reguleren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Dit zijn ‘s werelds 10 snelst krimpende landen en alle liggen in Oost-Europa

De snelst krimpende landen van de wereld bevinden zich allemaal in Oost-Europa. Dat blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties. De betrokken landen dreigen volgens demografen dan ook met grote problemen geconfronteerd te zullen worden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs