Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 2086 tot 2090
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Rusland gaat cryptocurrencies formeel erkennen als betaalmiddel in 2018

De Russische overheid zal vanaf 2018 cryptocurrencies (wellicht) formeel erkennen als legal tender (wettig betaalmiddel).

Door de volatiele roebel is de vraag naar crypto in Rusland explosief toegenomen en goed ingeburgerd geraakt bij de jongere generaties. De overheid lijkt gewonnen voor het idee van crypto. Zo hoopt het Kremlin om illegale transacties tegen te gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Rusland maakt Griekenland steeds nadrukkelijker het hof

Grote zorgen in Brussel: de Russisch-Griekse bilaterale handel is in Q1 van 2017 met 80% gestegen ten aanzien van dezelfde periode in 2016.

Voor de Grieken en de Russen is het natuurlijk allemaal goed nieuws: Griekenland kreunt onder de ijzeren wet van de troika en de te dure euro en is dringend op zoek naar nieuwe investeringen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Ondergrondse oorlog tussen de oligarchen gaat onverminderd voort

Igor Sechin, CEO van het Russisch staatsoliebedrijf Rosneft, heet een spreekwoordelijke kernbom doen ontploffen: hij heeft collega-oligarch Vladimir Yevtushenkov voor de rechter gedaagd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

4 tips om je inkomen te verhogen

Wanneer je maar nipt kunt rondkomen of wanneer je jouw financiële doelstellingen sneller wilt bereiken, is het een goed idee om je inkomsten te verhogen. Je kan dat doen op korte termijn door een 2e job te nemen of door iets te verkopen, maar veel beter is om je inkomen te verhogen op lange termijn. Deze 4 tips kunnen jou daar bij helpen.

Je inkomen verhogen op lange termijn heeft iets meer inspanning en tijd nodig, maar je kan er dan ook veel langer winst uit halen. Een of meerdere van deze tips kunnen jou al direct op weg zetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Self-made miljonair: “Deze 5 ideeën gaan jouw leven veranderen”

De grootste fout die de meeste mensen maken, is dat ze denken dat miljonair worden onmogelijk is. Het eerste wat je moet doen om die droom te realiseren, is ervan overtuigd zijn dat het kán. Daarna moet je stap voor stap naar je doel werken.

Om jou te helpen het doel van self-made miljonair sneller te bereiken, geeft Grant Cardone 5 waardevolle tips.