EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20856 tot 20860
Geplaatst op: dinsdag 12 augustus 2014

Zijn er opnieuw problemen bij de banken op komst?

In de sector van de banken heerst momenteel een relatieve windstilte. Alles staat momenteel in het teken van de stress tests die de Europese banken in november zullen moeten ondergaan. Die stress tests zullen ongetwijfeld aangeven dat enkele banken door het ijs zakken. Kwestie van niet aan geloofwaardigheid in te boeten.

Maar anderzijds is de situatie van de Europese banken weinig florissant. Onderhuids broeit er van alles. De bankiers beseffen maar al te goed dat er niet veel meer mis kan gaan alvorens de miserie opnieuw begint. Een nieuwe crisis in de sector van de banken kan de wereld momenteel missen als kiespijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

BRICS…Breken het bestaande financiele systeem

Dat het westen niet blij is met de komst van de BRICS bank, dat was a wel duidelijk, en dat het de zoveelste nagel aan de doodskist is van de Dollar zulen de meesten het ook wel over eens zijn, maar deze “ Nathanael” gaat nog een stapje verder. Kijkt u zelf maar naar onderstaande video:

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Nog een reden om goud te kopen

Papieren bankbriefjes of munten brengen ook niets op. Je moet dat geld al naar de bank brengen of in een verzekeringsproduct steken om er een rentevergoeding voor te krijgen. Maar als die bank of verzekeringsmaatschappij failliet gaat, verlies je al je geld. Van de Grote Depressie tot de Grote recessie was er totaal geen reden om aan te nemen dat er kans was op een faillissement, maar Lehman Brothers, Northern Rock, Fortis en nu Banco Espiritio Santo leren ons dat dit niet meer het geval is.

En dat is een voorname reden om goud te kopen. Het is altijd goed om goud te kopen, maar vooral als er een hoog systeem risico is want goud kan niet failliet gaan. Goud beschermt de koopkracht op lange termijn en dat is de rentevergoeding die je krijgt door goud te kopen – aldus Goldbroker.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Europa op 1 schok van …

Spelen ze in Europa met vuur? Dat is de vraag. Als Europa er in slaagt om onder leiding van Duitsland een Europees Wirtschaftswunder te realiseren, zal Europa de komende decennia een leidende economische grootmacht worden. Maar dit plan komt met een groot gevaar: deflatie. Een nieuwe globale schok en Europa dreigt te belanden in een Japans scenario met een decennia lang gevecht tegen deflatie dat eindigt in draconische maatregelen die generaties welvaart dreigen te vernietigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Column Kees de Kort | Lenen, lenen, lenen!

In de VS proberen ze de bestedingen aan te jagen door mensen meer te laten lenen. Om meer consumenten te laten voldoen aan de eisen voor een lening, worden de normen versoepeld. “Betalen? Dat zien we straks wel weer.”

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs