Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 20856 tot 20860
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Week 19: zilverproductie Canada daalt en Mint daait recordjaar

Goud en zilver daalde afgelopen week waarbij de zilverprijs een min noteerde van 1,7% en de goudprijs 0,83% terug viel. De ratio goud zilver kwam uit op 1/67. Verder bleek de zilverproductie in Canada sterk daalde in het begin van dit jaar en dat de Canadian Mint een recordjaar boekte in 2013. Royalty Player Silver Wheaton maakte haar eerste kwartaalcijfers bekend en de Top 10 Goud qua landen en goudmijnen kwam aan bod.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Wat is er met Japan aan de hand?

Economisch gezien staat de wereld in Azië op zijn kop. In 2013 was de Japanse beurs dé ster met een benchmark Nikkei 225 die de pannen van het dak speelde. Het ziet er voorlopig niet naar uit dat de beurs van Tokio deze prestatie in de loop van dit jaar zal kunnen herhalen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Crisis volgens ECB nog niet voorbij

De economische crisis in Europa is nog niet voorbij. Sommige politici zijn te zelfvoldaan in hun uitingen van opluchting dat de situatie in Europa is gestabiliseerd en een omslagpunt heeft bereikt.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Column Kees de Kort | Chinese president stelt groei zelf wel vast

Overal, dus ook in China, begint door te klinken dat de enorme groeicijfers niet meer gehaald worden. "De president van China heeft gewaarschuwd dat de héle hoge groeipercentages van 8, 9 of 10 procent verleden tijd zijn: 'we moeten gaan denken aan andere getallen'. Maar dan praat 'ie over 7,1 of 7,2 procent hè, niet over fors lager", legt BNR's Kees de Kort uit.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Spaanse regering krijgt toegang tot bankgegevens

De Spaanse regering krijgt toegang tot de bankgegevens van miljoenen Spanjaarden, zo schrijft El Pais. De gegevens worden in een apart bestand opgeslagen dat geraadpleegd kan worden door de inlichtingendienst, de politie, de belastingdienst en door onderzoeksrechercheurs. Ook worden transacties van meer dan €1.000 voortaan geregistreerd.