Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 20861 tot 20865
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Poetin: China mag in alles investeren, maar niet in goud of platina

Als reactie op de sancties die het westen aan Rusland heeft opgelegd na de de-facto annexatie van delen van Oekraïne, zet Poetin de deur wijd open voor investeringen uit China. De maatregel moet de Russische economie uit het slop helpen, en is een erkenning voor het feit dat China over niet al te lange tijd de grootste economische grootmacht zal zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Dit is de essentie waarom iedereen fysiek goud moet hebben

Goud, fysiek goud, is als een verzekering tegen financieel onheil. Vergelijk het met je brandverzekering of autoverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, je hoopt dat er geen ongelukken gebeuren met deze goederen die veel geld kosten ů maar als er iets gebeurt, ben je blij dat je een verzekering hebt waar je op kan terugvallen. Goud is voor het geval dat de monetaire wereld in elkaar zakt, want als het in elkaar zakt, zal het snel gaan en dan heb je niet meer de kans om goud te kopen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

China investeert in Afrikaanse spoorwegen

China heeft samen met diverse Afrikaanse landen een overeenkomst bereikt voor de bouw van een 609 kilometer lange spoorlijn die onder andere Nairobi met Mombasa verbindt. Volgens China is infrastructuur belangrijk voor de ontwikkeling van het Afrikaanse continent. Daarom financiert ze 90% van het nieuwe spoorwegennet, dat over 3,5 jaar in gebruik zal worden genomen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Rusland herinnert Oekraïne aan gasrekening

De Russische regering is bereid te onderhandelen over nieuwe leveranties van gas aan Oekraïne, maar alleen als Kiev zijn schulden betaalt. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

'Economische sancties Rusland re├źel na 25 mei'

Als de Russen de verkiezingen van 25 mei in het buurland Oekra├»ne dwarsbomen, wordt de kans op economische sancties door de Europese Unie "zeer re├źel".┬á