Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 20871 tot 20875
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 11 mei 2014

Goud en zilver report (Week 19)

De goudprijs bleef afgelopen week vrijwel onveranderd op €936 per troy ounce. De zilverprijs daalde met 0,9% naar ongeveer €447 per kilo. De prijzen daalden in aanloop naar de persverklaring van Federal Reserve topvrouw Yellen, die eigenlijk weinig nieuws te melden had. De vraag naar goud en zilver is de laatste maanden relatief laag, wat ook te zien is aan de verkoopcijfers van verschillende munthuizen.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

FBI: "mogelijk voor $2,7 miljoen goud en zilver begraven"

De FBI heeft een Roemeens echtpaar opgepakt in verband met mogelijke belastingontduiking. Het echtpaar heeft twee kinderen en de vrouw is in verwachting van een derde kind. De autoriteiten in Amerika vermoeden dat ze voor $2.700.000 aan gouden en zilveren munten hebben begraven in de staat Washington.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

Hoe zit het met de Chinese goudvoorraden

De Amerikaanse goudspecialist Matt Insley deed een poging om op basis van de logica te achterhalen waarom de Chinezen zo veel goud kopen. In februari was de import van goud via Hong Kong met 30 procent gestegen ten opzichte van de maand voordien. Daarmee werd een trend verder gezet die al langer duidelijk was.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

Moody's trekt rating Portugal op

Kredietbeoordelaar Moody's heeft vrijdag de kredietwaardigheidsscore van Portugal met één trapje verhoogd naar Ba2. Het agentschap verwijst naar de verbeterde begrotingstoestand en de nakende exit uit het internationale hulpplan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

Marc Faber: “Ik ben bang”

Marc Faber is weer bezig aan een nieuwe ‘gloom & doom’ tour, zo lijkt het. Hij duikt weer in steeds meer media op om het publiek te waarschuwen dat de financiële markten niet meer gezond zijn. En we kunnen hem maar moeilijk ongelijk geven, want na een stijging van +5 jaar mag er wel eens wat stoom van de ketel.