EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20871 tot 20875
Geplaatst op: woensdag 13 augustus 2014

Mike Maloney: “Dit is het grootste probleem van Amerika”

Mike Maloney is een notoire aanhanger van edelmetalen. Maar de voorliefde voor edelmetalen kan soms gemakkelijk te duiden zijn in een simpele grafiek. Onderstaande grafiek laat zien dat de Amerikaanse economie helemaal niet aan het herstellen is, dat is enkel een goed-nieuws-show van de overheid. Het aantal bedrijven dat failliet gaat stijgt terwijl het aantal nieuwe bedrijven daalt. Sinds de financiële crisis is het aantal bedrijven dat failliet gaat groter dan het aantal nieuwe bedrijven en het gat wordt steeds groter. Dit is het grootste probleem van de Amerikaanse economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 augustus 2014

Goud-Portal Werkzaamheden

Beste Bezoeker,

Momenteel zijn er issues met de doorverwijzingen naar externe pagina's (doorkliks). Naar verwachting is dit vanavond opgelost. 

Dank voor uw begrip.

Lees verder op Goud-Portal
Geplaatst op: woensdag 13 augustus 2014

Nieuwe fixing zilverprijs vanaf 15 augustus

Een kleine drie maanden geleden schreven we op Doijer & Kalff al over de beëindiging van de 117 jaar oude fixing van de zilverprijs. Per ingang van vrijdag 15 augustus wordt de dagelijkse fixing van zilver niet meer gedaan door een groepje van drie banken die dagelijks om de tafel zitten, maar door een geautomatiseerd systeem dat door het leven gaat als de Londen Silver Price (LSP).

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: woensdag 13 augustus 2014

Column Kees de Kort | Erg slecht, voorzichtig uitgedrukt

"Het is allemaal vrij dramatisch", zegt BNR's Kees de Kort over de krimp van de Japanse economie. "Het eerste half jaar heeft in het teken gestaan van de btw-verhoging per 1 april. Iedereen wist natuurlijk dat die verhoging eraan kwam, dus is alle economische activiteit naar voren gehaald om te profiteren van het nog lage btw-tarief."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 13 augustus 2014

Pas op met papieren afgeleiden van goud

Wie in goud wil beleggen komt al snel uit bij ETF's, turbo's, opties en goudmijnaandelen. Deze kunnen immers makkelijk verhandeld worden en het rendement is in één oogopslag zichtbaar. Toch is het wellicht verstandiger om fysiek goud te kiezen, omdat alleen het edelmetaal zelf geen tegenpartij risico en geen valutarisico kent.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs