Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 20876 tot 20880
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014

Bent u financieel gelukkig?

Zo'n 42 procent van de Belgen voelt zich financieel gelukkig. Dat is een lichte stijging in vergelijking met vorig jaar (38 procent), zo blijkt uit een onderzoek naar het financiële geluk van de Belgen, dat werd uitgevoerd door Vlerick en Optima. Bijna 30 procent (29 procent) voelt zich naar eigen zeggen financieel ongelukkig.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014

‘Zilver meest ondergewaardeerde asset ter wereld’

Ted Butler, zilver analist sinds 1996, beweert dat zilver de meest ondergewaardeerde asset ter wereld is. In een artikel op Silverseek zet Butler de case voor zilver uiteen. Hij houdt het simpel door te stellen dat wanneer je de meest ondergewaardeerde asset kan identificeren je de beste investering ter wereld voor ogen hebt. Het enige dat je hierna nodig hebt is geduld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014

Roubini: "We staan aan het begin van een nieuwe krediet-bubbel"

Nouriel Roubini is traditioneel een pessimist, maar de laatste tijd is hij optimistischer geworden. Ondanks zijn optimisme denkt Roubini dat we opnieuw aan het begin staan van een kredietbubbel. Aangezien we pas aan het begin staan, kan dit nog enkele jaren verder groeien, aldus MarketWatch.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014

Goud staat klaar om uit te breken

De tegenstellingen omtrent goud in de wereld waren zelden zo groot. In Zwitserland wil men er alles aan doen om een populair initiatief de kop in te drukken waarbij Zwitserland gedwongen zou zijn om 20 % van zijn reserves aan te houden in goud. Oekrane daarentegen heeft laten weten dat het onmiddellijk goud zal proberen te kopen met het geld dat ze krijgen van het IMF, het wil daarmee de financile situatie van het land stabiliseren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014

'EU voelt weinig van Russische crisis'

De Europese economie krijgt waarschijnlijk weinig last van de economische problemen in Rusland.