Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 20886 tot 20890
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

$ 70 miljoen voor iedereen als ...

Wanneer het geschatte vermogen $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar) van de bankiersfamilie ôDe Rothschildö onder de wereldbevolking verdeeld zou worden dan zou iedere wereldburger 70 miljoen dollar ontvangen. Het lijkt zelfs onmogelijk dat zoveel familiebezit opgebouwd kan worden over een aantal generaties. Toch heeft de Rothschild familie dit huzarenstukje geleverd in nog geen tweeënhalve eeuw.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Gazprom stelt Oekraïne ultimatum

Dat zei bestuursvoorzitter Aleksej Miller van het Russische staatsgasbedrijf Gazprom maandag.

Miller overlegde maandag met de Russische premier Dmitri Medvedev over het gascontract met Oekraïne. Ze besloten dat het land voortaan vooruit moet betalen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Toenemende economische samenwerking tussen China en Rusland

De Russische betrokkenheid in Oekra├»ne en de daaropvolgende internationale sancties hebben betrekkelijk weinig invloed gehad op de export van Rusland. In het eerste kwartaal van 2014 werd er 2 procent meer gas ge├źxporteerd naar Europa dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Ook groeide de dieselproductie en bleven vrachten in granen, palladium en nikkel hetzelfde of stegen licht. Export van ruwe olie daalde met 0.2 procent in vergelijking met een jaar eerder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Amerikaanse economie kan de koersen laten exploderen

Op de Amerikaanse beurzen woedt de discussie in volle hevigheid over de waardering van de aandelen. Zijn aandelen momenteel te duur, te goedkoop of correct gewaardeerd? De vraag stellen is makkelijker dan het antwoord geven en toch zouden de investeerders graag het antwoord op die vraag willen weten.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Week 19: zilverproductie Canada daalt en Mint daait recordjaar

Goud en zilver daalde afgelopen week waarbij de zilverprijs een min noteerde van 1,7% en de goudprijs 0,83% terug viel. De ratio goud zilver kwam uit op 1/67. Verder bleek de zilverproductie in Canada sterk daalde in het begin van dit jaar en dat de Canadian Mint een recordjaar boekte in 2013. Royalty Player Silver Wheaton maakte haar eerste kwartaalcijfers bekend en de Top 10 Goud qua landen en goudmijnen kwam aan bod.