EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20886 tot 20890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 18 oktober 2014

Volgens de officiële statistieken -> Werkloosheid voor vijfde maand op rij gedaald

De afname was wel iets minder sterk dan in de voorgaande maanden, blijkt uit de cijfers van het statistiekbureau. In de afgelopen vijf maanden daalde de werkloosheid met bijna 60 duizend personen.

De afname was wel iets minder sterk dan in de voorgaande maanden, blijkt uit de cijfers van het statistiekbureau. In de afgelopen vijf maanden daalde de werkloosheid met bijna 60 duizend personen.

Het lukt steeds meer mensen om weer aan het werk te gaan. De werkzame beroepsbevolking is al sinds april aan het groeien, aldus het CBS. Daarmee is de arbeidsmarkt bezig aan een bescheiden herstel. De werkloosheid ligt nog altijd bijna twee keer zo hoog als voor de crisis.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken spreekt van 'prachtig nieuws'. 'Ik ben blij voor al die mensen die nu weer werk gevonden hebben, maar we zijn er nog niet, want er zijn nog te veel werkzoekenden die ook een baan willen.' Het bestrijden van de werkloosheid blijft daarom voorlopig 'absolute topprioriteit' van het kabinet.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 oktober 2014

Poetin roept EU op gas Oekraïne te betalen

De Europese Unie moet Oekraïne helpen de gasrekeningen te betalen. Dit zei de Russische president Vladimir Poetin, nadat hij vrijdag over de gasrekeningen had gesproken met zijn Oekraïense ambtgenoot Petro Porosjenko. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 oktober 2014

Mannen van Clevercoin bespreken plannen met hun beurs

In De Week van Bitcoin 48 zijn de mannen van bitcoinbeurs Clevercoin te gast. Ze zijn nu ruim een maand open en tevreden over de voortgang. Er zijn ruim 200 klanten inmiddels door het proces gekomen, van de ruim 2000 aanmeldingen. Karsten legt uit hoe de audits gaan werken in de toekomst om te controleren/bewijzen dat de tegoeden er allemaal maar zijn. Clevercoin is nog steeds in gesprek met DNB. DNB weet zelf niet precies wat ze wilt. Verder spreken de mannen nog over het Bitcoin is geld initiatief, nieuwe features en meer.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 oktober 2014

Brink's schrapt ruim 600 van de 1.800 banen

Waardetransportbedrijf Brink's schrapt ruim 600 van de 1.080 banen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs