Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 20891 tot 20895
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

'Fed moet groei blijven stimuleren'

De Amerikaanse centrale bank moet de economische groei blijven stimuleren. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

De kans op hyperinflatie neemt toe

Hoe creëren we geld? Tegenwoordig creëert men het meeste geld door een lening aan te gaan bij een bank. Het kapitaal van die lening wordt door de bank uit het niets gecreëerd. Banken hebben dus de macht om geld te creëren, niet de overheden. In Groot-Brittannië bijvoorbeeld maakt het geld gecreëerd door de banken 97 % van de geldhoeveelheid uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

De Amerikanen proberen de boel te belazeren

We leven in een situatie die op zijn zachtst gezegd explosief genoemd mag worden. Op verschillende plaatsen in de wereld broeit er van alles dat in een ‘worst case scenario’ ernstige problemen zou kunnen veroorzaken. Wie dat niet gelooft moet maar eens goed om zich heen kijken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Iraanse beurs is vorig jaar met 130 procent gestegen

Het zou een goede quizvraag zijn: noem een aandeel dat een notering heeft op de beurs van Teheran. Waarschijnlijk zal iedereen het antwoord op die vraag schuldig moeten blijven, maar dat belet niet dat deze beurs brokken heeft gemaakt. En dat niet alleen in het Midden Oosten.

De Iraanse beurs is vorig jaar met 130 procent gestegen en er zullen niet veel beurzen zijn die een gelijkaardige prestatie hebben weten neer te zetten. Dit jaar gaat het wat minder goed op de beurs van Teheran, maar de vooruitzichten op langere termijn blijven er onverminderd goed uitzien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Enkele zeer goede trading tips

Voor de traders onder ons, hebben we enkele tips op een rijtje gezet. Het is echter van uiterst belang dat u heel het artikel leest, van de eerste tot de laatste letter – alleen op die manier kunnen we u helpen om een succesvolle trader te worden. En omdat traden gelijk staat met kort op de bal spelen, vliegen we er direct in met onze zeer goede trading tips.