Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 20896 tot 20900
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Iraanse beurs is vorig jaar met 130 procent gestegen

Het zou een goede quizvraag zijn: noem een aandeel dat een notering heeft op de beurs van Teheran. Waarschijnlijk zal iedereen het antwoord op die vraag schuldig moeten blijven, maar dat belet niet dat deze beurs brokken heeft gemaakt. En dat niet alleen in het Midden Oosten.

De Iraanse beurs is vorig jaar met 130 procent gestegen en er zullen niet veel beurzen zijn die een gelijkaardige prestatie hebben weten neer te zetten. Dit jaar gaat het wat minder goed op de beurs van Teheran, maar de vooruitzichten op langere termijn blijven er onverminderd goed uitzien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Enkele zeer goede trading tips

Voor de traders onder ons, hebben we enkele tips op een rijtje gezet. Het is echter van uiterst belang dat u heel het artikel leest, van de eerste tot de laatste letter – alleen op die manier kunnen we u helpen om een succesvolle trader te worden. En omdat traden gelijk staat met kort op de bal spelen, vliegen we er direct in met onze zeer goede trading tips.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Het westen verliest steeds meer de macht over goud

In het westen wordt goud aanzien als een barbaars relikwie, in het oosten wordt goud aanbeden. Het westen onderdrukt goud omdat dit een barometer is voor de financile gezondheid van een munt of natie. De westerse munten zijn klinisch dood, maar het grote publiek mag dit niet weten. In het oosten kan men goud wel naar waarde schatten, maar ontbreekt de infrastructuur nog maar daar komt snel verandering in.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Telt onze planeet binnen 25 jaar de eerste biljonair?

Volgens schattingen van financiële experten zou binnen 25 jaar een biljonair op onze planeet moeten rondlopen. Bill Gates ligt in poleposition om als eerste lid te worden van de 'twaalf nullen'-club.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Column Kees de Kort | De goeie kant op

BNR's Kees de Kort heeft de cijfers over de Europese detailhandel bestudeerd. "Het gaat langzaam maar zeker de goeie kant op. Dat was gisteren al bij Eurostat en vandaag bevestigen de cijfers over de inkoopmanagers in de grote Europese landen dat."