Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 2091 tot 2095
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie

Manager Magazin: Massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden – Populairste bestemmingen zijn landen met de strengste immigratie eisen

Rijken wegjagen en onbeperkte aantallen arme moslims binnenhalen – dat is de ‘oplossing’ van de groenlinksen waar de VVD van Mark Rutte nu mee in zee wil gaan, en die van ons land een sterk verarmde Derde Wereld natie zal maken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Russen kruipen uit het dal: economie groeit gestaag

De Russische economie is in het laatste kwartaal van vorig jaar met 0,3 procent gegroeid op jaarbasis, de eerste groei in twee jaar. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau Rosstat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 april 2017

10 dingen die toekomstige miljonairs NU moeten doen

Indien je niet rijk bent opgegroeid, is het moeilijk te geloven dat je effectief miljonair kan worden. De meeste jongeren denken dat het maar een droom zal blijven. Toch zijn er enkele eenvoudige dingen die je nu kan doen om over enkele jaren uit te groeien naar een echte miljonair. Wie er in gelooft, kan het onmogelijke mogelijk maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Hoe groot is de kans op een Zwarte Zwaan?

Een Zwarte Zwaan is in de beurswereld te typeren als een gebeurtenis die volstrekt onwaarschijnlijk lijkt, maar achteraf toch te beredeneren valt. Zo hadden bijvoorbeeld maar weinig beleggers de financiële crisis zien aankomen. Toch was deze gebeurtenis achteraf te beredeneren; gezien het feit dat een groot deel van de Amerikaanse huishoudens te maken had met een zogenoemde ‘rommelhypotheek’.

Op de beurs is een index ontwikkeld die aangeeft hoe groot de kans op een dergelijke onverwachte gebeurtenis is. Volgens de meest recente cijfers staat deze index behoorlijk hoog en dat impliceert dus dat de kans op een Zwarte Zwaan groot is. Toch is deze SKEW index de afgelopen jaren meermaals bekritiseerd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 3 april 2017

'Honderden Nederlandse bedrijven worden geraakt door Brexit'

De Brexit maakt honderden Nederlandse bedrijven kwetsbaar. Door de Britse uittreding uit de Europese Unie kan het aantal faillissementen in Nederland toenemen.