Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 20926 tot 20930
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Dijsselbloem stelt dat crisis voorbij is

Volgens minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën is de economische crisis voorbij. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Afrikaanse economie kan met 6 procent groeien

De Afrikaanse economie heeft het potentieel om met 6 procent te groeien in de komende jaren en dat is natuurlijk nieuws dat de aandacht van heel wat investeerders zal trekken. Want een dergelijk groeipotentieel gaat uiteraard gepaard met heel wat mogelijkheden voor de beurzen in die landen.

Bron: knack.be
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Duitsers zijn armer dan Grieken, Spanjaarden of Italianen

De Europese Centrale Bank voerde een enquête uit dat The Household Finance and Consumption Survey (HFCS) werd genoemd. In het kader van dat onderzoek werd gepolst naar de welvaart in de Europese landen. Het onderzoek leverde verrassende resultaten op.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Russen en Chinezen investeren miljarden in de Krim

Rusland heeft grootste plannen met de Krim. Volgende week reist Poetin af naar Shanghai om de handtekening te zetten onder een gezamenlijke investering van $1,3 miljard. Rusland en China willen een transportcorridor bouwen die Rusland met de Krim verbindt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Chinese premier brengt bezoek aan Afrika

De Chinese premier Li Keqiang brengt een staatsbezoek aan vier Afrikaanse landen. China investeert steeds meer in het Afrikaanse continent in ruil voor waardevolle grondstoffen. Tijdens het bezoek, dat een week zal duren, worden zestig handelsakkoorden gesloten.