Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 20956 tot 20960
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 3 juni 2014

Alitalia wil 2.500 banen schrappen

De Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia zal tot 2.500 banen schrappen, als de samenwerkingsovereenkomst met Etihad Airways, de maatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, zou doorgaan. Het gaat om een vijfde van het personeel. Nu werken nog 12.800 mensen bij Alitalia. Het nieuws is dinsdag bekendgemaakt door de Italiaanse minister van Werk, Giuliano Poletti.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 3 juni 2014

Bilderberg 2014: ‘s Werelds Schaduwmeesters ontmaskerd als seriële psychopaten

As Bilderberg 2014 comes to an end, Infowars reporter David Knight touches on some of the biggest revelations of this year's explosive meeting in Copenhagen Denmark. In an unprecedented display of openness the shadow masters are unequivocally being unmasked by the real media & exposed as the serial psychopaths they truly are.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 3 juni 2014

Column Kees de Kort | Koren op de molen van de complotdenkers

De chaotische taferelen bij de organisatie die de Amerikaanse inkoopmanagersindex berekent, voeden bij veel mensen het wantrouwen in deze cijfers, zegt BNR’s Kees de Kort.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 3 juni 2014

Rusland en China zetten kredietbeoordelaar op

Rusland en China gaan samen een nieuwe kredietbeoordelaar optuigen, die in eerste instantie gezamenlijke investeringsprojecten van de twee landen tegen het licht zal houden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 3 juni 2014

Geld is niet hetzelfde als vermogen

Men moet begrijpen dat je vermogen vandaag de dag niet hetzelfde is als wat je valuta zegt dat het is. In deze wereld is de valuta slechts voor transacties. Het is voor het kopen, verkopen, verdienen en betalen, niet om de waarde van het familievermogen te bepalen! Besef het volgende: de drukkers van geld zullen de eigenaar van het geld nooit vertellen dat het minder waard is geworden.