EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20976 tot 20980
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Goud is op weg naar $ 1.075 – zilver naar $ 13

Het technische plaatje voor goud en zilver is fors verzwakt de laatste week. De goudprijs heeft nog een strohalm om niet in een nieuw neerwaarts patroon te belanden en zilver moet dringen steun zien te vinden. Zoniet dreigen beide edelmetalen af te glijden naar nieuwe dieptepunten, dat zegt een van ’s werelds beste technische analisten Peter L Brandt.

De goudprijs was goed op weg om een hoofd-en-schouder patroon in een bodem te volmaken. Een H&S patroon is een zeer betrouwbaar patroon maar kan soms alsnog falen. Om te slagen moet de goudprijs boven $ 1.400 eindigen, als het onder $ 1.240 daalt, is de rechtse schouder niet voltooid en heeft het patroon gefaald. Als de goudprijs de week afsluit onder $ 1.281 zijn de beren weer in het voordeel, als $ 1.240 niet kan standhouden, kan de goudprijs afzakken tot $ 1.074.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Grondstoffen liggen in de lappenmand

Hieronder zie je een overzicht van Bespoke Invest van de 10 belangrijkste grondstoffen. De groene zone op de grafiek laat 2 standaarddeviaties boven en onder het 50-daags gemiddelde zien. Bovenaan de groene zone is overkocht, onderaan is oververkocht. Het zal u niet verbazen dat de meeste grondstoffen zich momenteel onderaan de groene zone bevinden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Column Kees de Kort | Wall Street roept, Yellen draait

In Amerika zijn alle ogen gericht op… “Janet natuurlijk hè”, doelt BNR’s Kees de Kort op Fed-voorzitter Janet Yellen. “Gisteren en vandaag heb je de grote conferentie van de Fed. Alle hotemetoten bij elkaar. Janet gaat speechen. Onderwerp: de arbeidsmarkt. Nou, ze gaat natuurlijk alleen maar dingen roepen die de financiële markten willen horen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Is de commodity supercycle dood?

Sinds de westerse krediet crisis in 2008 de kop opstak, zijn analisten in de weer om de ‘commodity supercycle’ dood te verklaren. Met het afzwakken van de economische groei in de opkomende economieën als gevolg van het dichtdraaien van de Amerikaanse Quantitative Easing kranen, is deze roep recentelijk opgelaaid.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Let op: dit is zo veel geld waard

Op de vraag hoe je veel geld kunt verdienen in de grondstoffensector is het antwoord even gemakkelijk als moeilijk “Koop laag en verkoop hoog”, maar dat is iets dat iedereen je kan vertellen. Pierre Lassonde is een super investeerder in de grondstoffensector. Hij ziet een groot verschil tussen fysiek goud en goudmijnen. Lassonde stond al aan het roer van een 100-bagger en heeft een nieuwe 100-bagger (aandelen die maal 100 gaan) in aantocht. Dit is zijn geheim.

De beste goudmijnen hebben de beste CEO’s. De beste CEO’s weten wat ze moeten doen en vooral weten ze hoe ze problemen moeten aanpakken. Een sterk en ervaren management is onmisbaar voor een succesvolle belegging.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs