Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 20976 tot 20980
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

De ondergang van België in enkele tweets

Soms zegt een grafiek meer dan 1.000 woorden. Tuur Demeester tweete enkele passende grafieken over België dat uiteindelijk zal leiden tot de ondergang van ons land als er niet snel een andere koers wordt gevaren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

Slecht nieuws voor deze edelmetalen zal de prijs doen stijgen

De mijnwerkers in Zuid-Afrika zijn terug aan de slag gegaan na maanden van staking. Dit bericht zorgde er voor dat de prijs voor platina met 3 % daalde en de prijs voor palladium met 5 %. Ondanks dit ‘slecht’ nieuws zullen de prijzen voor deze edelmetalen blijven stijgen, aldus The Street.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

5 redenen waarom goudmijnaandelen klaar staan voor een nieuwe BOOM!!

Met het herstel van de goudprijs volgde uiteraard ook het herstel van de goudmijnaandelen. Na een furieuze start van 2014 zaten de goudmijnaandelen weer enkele maanden in het verdomhoekje. Maar de laatste dagen zette de goudmijnaandelen een spurtje neer waardoor de dalende trend werd omgebogen en waarbij men terug boven het 50-daags en 200-daags gemiddelde noteert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

Dit is Amerika’s grootste probleem van de toekomst

Vorige week publiceerde Sterne Agee een rapport “Student Debt, an Impediment to the American Dream”. Hieruit blijkt dat de schulden van studentenleningen de Verenigde Staten berooft van zijn toekomst. Als de jeugd geen toekomst heeft, heeft het land geen toekomst. In tegenstelling tot andere kredieten, zorgen studentenleningen er voor dat men juist minder uitgeeft in plaats van meer.

De vorige generaties profiteerden nog van stijgende lonen en stijgende tewerkstelling, maar daar is nu niets meer van te merken. Dit brengt jonge Amerikanen en jonge Amerikaanse gezinnen in de problemen. Studentenleningen zijn de enige leningen die niet kwijtgescholden kunnen worden door middel van een persoonlijk faillissement. De Amerikaanse overheid heeft dan ook zo goed als de volledige markt in handen genomen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

Column Kees de Kort | Dikke min voor herstelverhaal

Veel onrust in Oekraïne en Irak en dat heeft z'n weerslag op de energiemarkt, weet BNR's Kees de Kort. "Oekraïne is een twijfelpuntje over de toekomstige energievoorziening. En in Irak wordt het ook met de dag onprettiger. Dat kan makkelijk consequenties krijgen voor de prijs van energie."