Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2101 tot 2105
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Rusland plant grootste militaire oefening ooit naast Baltische staten

Westerse militaire leiders tonen zich bezorgd over plannen van het Russische leger om in september in de buurt van de Baltische staten grote manoeuvres te organiseren.

Bij de Russische militaire oefening Zapad (West) zouden ongeveer duizend manschappen worden betrokken. Het is ook de eerste grote operatie van het Russische leger in het gebied sinds de lokale Navo-eenheid zijn volledige bezetting heeft bereikt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

5 financiële fouten die de middenklasse nog steeds maakt

De middenklasse is een uitstervend ras. Tegenwoordig word je rijk of arm. Wil je tot de eerste categorie behoren, zal je een aantal financiële fouten niet meer mogen maken. Anders dreig je in de tweede categorie te eindigen. Mensen uit de middenklasse hebben het moeilijk om te overleven, maar daar kan je iets aan doen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Doorrollen of stilstaan

Eind april moet de Amerikaanse regering nieuwe afspraken maken met het Congres om ervoor te zorgen dat zij geld kan blijven uitgeven. met het parlement. BNR-macro-econoom Kees de Kort voorziet gedoe.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Banken keren diamantairs de rug toe

De Belgische bankwereld stelt zich bijzonder terughoudend op tegenover een samenwerking met de Antwerpse diamanthandelaars. Dat hebben experts tegenover de krant De Tijd gezegd.

Er wordt opgemerkt dat steeds meer banken weigeren om met de diamantsector zaken te doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Early-adopters zien hogere prijs voor Bitcoin

Bitcoin is een cryptovaluta. En net als elke andere valuta – zoals dollars, euro’s of goud – wordt het gebruikt om betalingen mee te verrichten. Maar ook als investering of spaarmiddel wordt het ingezet.