EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21006 tot 21010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

Goudprijs daalt onder de $1200,- | Zilverprijs inmiddels onder $17,-

De goudprijs is vrijdag 3 oktober gedaald tot onder de $1.200,- per troy ounce (31,1 gram). Dat is het laagste punt in de afgelopen 9 maanden. Ook de prijs van zilver zakt fors en noteert nu onder de $17,- per troy ounce. De prijs van goud is in de afgelopen 3 maanden met zo’n 10% gedaald. De prijs van zilver verloor zelfs ruim 20% in de laatste 3 maanden.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

Diepere crisis eurozone door Frankrijk en Italië; ECB en IMF vrezen totale crash

Vergeet de flauwekul in de reguliere media over het zogenaamde ‘herstel’ en de ‘opleving’ van Europese economie. De echte cijfers bevestigen de negatieve, inmiddels ronduit dramatische trend van de laatste jaren. Het gaat zelfs zo slecht met Frankrijk en Italië – resp. de 2e en 3e economie van de eurozone-, dat nu ook de ECB en het IMF bang zijn dat een totale crash niet meer kan worden voorkomen.

De ongecontroleerde stijging van de schulden en werkeloosheid in Frankrijk en Italië baren het ECB en de IMF dermate grote zorgen, dat wordt gevreesd dat beide crisislanden binnen afzienbare tijd onregeerbaar worden. Daarmee komt het voortbestaan van de hele eurozone in gevaar.

Lees verder op fapmag.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 oktober 2014

Werkloosheid VS weer op pre-crisis niveau

De werkloosheid in de Verenigde Staten is in september gedaald tot het laagste niveau sinds juli 2008. Volgens vrijdag gepubliceerde cijfers van het ministere van Arbeid zat vorige maand 5,9 procent van de beroepsbevolking zonder werk, tegen 6,1 procent in augustus. Economen hadden geen daling voorzien.

Er kwamen de afgelopen maand in de VS – afgezien van de landbouwsector- per saldo 248.000 banen bij, na een in positieve zin herziene banengroei van 180.000 in augustus. De toename is een stuk sterker dan verwacht. Economen rekenden in doorsnee op een toename van de werkgelegenheid met 215.000 arbeidsplaatsen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 oktober 2014

Werkloosheid VS op laagste niveau sinds 2008

De werkloosheid in de Verenigde Staten is in september gedaald tot het laagste niveau sinds juli 2008. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 oktober 2014

Goudmijnaandelen: de keuze van RBC

De Amerikaanse broker RBC heeft zich aan het rekenen gezet en kwam tot de conclusie dat er zich in de sector van de goudmijnen heel wat goedkope aandelen bevinden. Dat hoeft niemand te verbazen gezien het gedrag van de goudprijs in de afgelopen jaren. Het goud heeft namelijk een pijnlijke correctie achter de rug. RBC selecteerde 5 kanshebbers in de sector van de goudmijnaandelen.

De Amerikaanse broker RBC heeft zich aan het rekenen gezet en kwam tot de conclusie dat er zich in de sector van de goudmijnen heel wat goedkope aandelen bevinden. Dat hoeft niemand te verbazen gezien het gedrag van de goudprijs in de afgelopen jaren. Het goud heeft namelijk een pijnlijke correctie achter de rug. RBC selecteerde 5 kanshebbers in de sector van de goudmijnaandelen.

Agnico Eagle Mines Ltd. (NYSE: AEM) heeft nog niet zo lang geleden de overname van Canada’s Osisko Mining afgerond waardoor het de hand kon leggen op de veel belovende Malartic Mine. De overname werd samen met Yamana Gold gedaan. Door RBC werd deze deal als zeer positief ervaren. De target voor het aandeel werd recent opgetrokken.

Barrick Gold Corp. (NYSE: ABX) is een andere top naam in de sector die een rating Outperform kreeg bij RBC. Barrick ligt misschien iets te veel voor de hand maar een sterk punt bij dit bedrijf is dat er ongeveer 4 miljard dollar aan liquiditeiten in de kas zitten. De free cash flow kan 1.2 miljard dollar bedragen en dat is een bedrag waar de investeerders tevreden over kunnen zijn.

Goldcorp Inc. (NYSE: GG) is nog een grote naam uit de sector die in de ogen van RBC hoog scoort, ook dit aandeel krijgt een rating Outperform. Het bedrijf is actief in zowel Canada, de United States, Mexico als Centraal en Zuid-Amerika. Goldcorp heeft ernstige inspanningen geleverd om de kosten te drukken en zal daar in de toekomst van kunnen profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs