Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 21006 tot 21010
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

België is dertiende duurste land ter wereld

België is het dertiende duurste land ter wereld. Dat blijkt vandaag uit de resultaten van een studie van de Wereldbank op basis van gegevens van 2011.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

IMF: Rusland verkeert in recessie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht dat de Russische economie in 2014 veel sterker krimpt dan eerder gedacht. De groeiprognose is teruggebracht van 1,3 procent naar 0,2 procent. Dat heeft IMF-missiechef voor Rusland, Antonio Spilimbergo, vandaag laten weten. Volgens het IMF verkeert Rusland in recessie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Het geheime idee van een ‘Lehman Moment’ in China

Er wordt nu al maandenlang over gepraat. China wordt met grote problemen geconfronteerd in het segment van het schaduwbankieren dat het land op zijn eigen ‘Lehman Moment’ afstevent. Voor sommigen staat het als een paal boven water dat dit moment er zal komen, de vraag is alleen wanneer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

10.000 kandidaten voor 14 vacatures om verkeer te regelen in Milaan

Een recordaantal Italianen heeft zich kandidaat gesteld voor de vacature van verkeersagent in Milaan. Dat hebben lokale media woensdag gemeld. De werkloosheidsgraad in Italië bevindt zich op het hoogste niveau in 37 jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Chinese economie haalt VS sneller in dan verwacht

China kan de Verenigde Staten sneller van de troon stoten als 's werelds grootste economie dan tot nog toe door economen werd aangenomen. Dat stelt een gepubliceerde studie in opdracht van de Wereldbank, waarover de Britse krant Financial Times vandaag bericht.