EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21006 tot 21010
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

De clown hiernaast ziet er nog braaf uit, vergeleken met de Europese economie

Er is nog meer slecht nieuws te rapporteren uit Europese hoek – wij hadden het ook liever anders gezien. Desmond Lachman van denktank American Enterprise Institute (AEI) meldt dat de Europese schuldencrisis nog lang niet over is. Dat doet hij op basis van gegevens van Eurostat, het statistisch bureau van de Europese Unie (EU).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Overzicht sancties Rusland tegen EU

De sancties die de Europese Unie en de Verenigde Staten hebben opgelegd aan Rusland vanwege de onrust in Oost-Oekraïne, lijken een Russische reactie te krijgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Italië en Frankrijk hebben nog genoeg problemen

Het herstel in de Eurozone gaat minder snel dan vooraf werd gedacht. Vooral Italië en Frankrijk hebben het zichtbaar moeilijk om de strenge hervormingen van de ECB op te volgen. In het bijzonder is Frankrijk erg negatief geworden over deze strenge hervormingen.

De Europese centrale bank (ECB) heeft haar handen vol aan de Eurozonelanden die het beleid niet kunnen naleven. Ook Griekenland toont nog geen tekenen van een echt herstel. De werkloosheid is bijvoorbeeld nog steeds torenhoog, om nog maar te zwijgen over de jeugdwerkloosheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Lukoil trekt zich terug uit Oekraïne

KIEV (ANP) - De Russische oliemaatschappij Lukoil trekt zich terug uit Oekraïne. Het concern meldde donderdag dat het alle benzinestations en olieopslagpunten in het land overdoet aan het Oostenrijkse AMIC Energy Management. Het Russische bedrijf had in totaal 240 benzinestations en zes tankinstallaties in het land in bezit.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Rusland en India gaan in eigen valuta handelen

De centrale banken van Rusland en India willen dat de handel tussen beide landen in de toekomst in Russische roebels en Indiase roepies wordt afgerekend. Op dit moment wordt de Amerikaanse dollar nog het meest gebruikt, maar daar willen de twee BRICS-landen verandering in brengen.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs