Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 21021 tot 21025
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Economie Oekraïne lijdt zwaar onder onrust

De onrust in Oekraïne heeft zijn uitwerking op de economie van het land in het eerste kwartaal niet gemist. Dat blijkt woensdag uit cijfers van het nationale statistiekbureau.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

“Zilver is meest ondergewaardeerde asset ter wereld” 30 april 2014 in Zilver, Zilver Kopen

Ted Butler, zilver analist sinds 1996, beweert dat zilver het meest ondergewaardeerde asset ter wereld is.

In een artikel op Silverseek zet Butler de case voor zilver uiteen. Hij houdt het simpel door te stellen dat wanneer je de meest ondergewaardeerde asset kan identificeren je de beste investering ter wereld voor ogen hebt. Het enige dat je hierna nodig hebt is geduld. Butler gaat niet in op de fundamenten van de zilvermarkt zoals het feit dat de zilverprijs momenteel op de kostprijs staat van productie of dat de bovengrondse zilvervoorraad zeer beperkt is. Hoewel deze  fundamenten zeer positief zijn, maakt Butler de case voor zilver op een vergelijkende manier ten opzichte van andere grondstoffen zoals goud, olie, koper etc.  Door juist deze vergelijkingen te maken kun je, volgens Butler, aantonen dat zilver de meest ongewaardeerde asset te wereld is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

IMF somber over Russische economie

De Russische economie bevindt zich in een recessie en zal dit jaar nauwelijks groeien. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) woensdag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Spaanse economie kent sterkste groei in 6 jaar

Spanje, de vierde economie van de eurozone, heeft in het eerste kwartaal een economische groei opgetekend van 0,4 procent tegenover het laatste kwartaal van vorig jaar. Dat is het hoogste groeicijfer in zes jaar, zo blijkt uit officiële, maar voorlopige, statistieken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

'China al bijna 's werelds grootste economie'

China wordt mogelijk dit jaar al de grootste economie ter wereld.