Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 21036 tot 21040
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Eurolanden ronden betalingen aan noodfonds af

De eurolanden hebben het laatste deel van het beloofde kapitaal voor hun structurele noodfonds gestort. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Het rendement op aandelen in beeld gebracht

De Amerikaanse aandelenmarkt heeft sinds 1928 een indrukwekkend rendement behaald. Zelfs beleggers die kort voor een crash instapten wisten uiteindelijk rendement te behalen. Waar een beetje inflatie al niet goed voor is. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Het New Normal lijkt voorbij

In mei 2009 werd het concept van het New Normal gepresenteerd door Pimco. De economie zou na de crisis van 2008 niet meer zo hard groeien als daarvoor. We moesten blij zijn met op zijn best 2% economische groei in de VS. Dat percentage streven we nu al voorbij. Een analyse van Cor Wijtvliet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

Banken zijn nog net zo slecht als voor de crisis

De grote banken werden gezien als de aanrichters van de financiële crisis die (zo goed als) achter ons ligt. Zij zouden namelijk te veel verkeerde beslissingen hebben genomen. De financiële crisis was daar dus het gevolg van. Maar hoe ziet de huidige situatie er uit bij de banken?

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

IMF verstrekt lening van 17 miljard dollar voor Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft gisteren een lening verstrekt van 17 miljard dollar (12,2 miljard euro) aan Oekraïne. Deze steunmaatregel is volgens IMF-topvrouw Christine Lagarde nodig zodat het land niet verder instort door de aanslepende crisis.