Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 21036 tot 21040
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Washington gaf BNP toestemming om zaken te doen in Iran

De Amerikaanse autoreiten hebben in het begin van 2014 aan BNP Paribas de toestemmnig gegeven om zaken te doen in Iran. Dat meldt The Wall Street Journal vandaag.

Bron: yahoo.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

VS gebruiken boete JPMorgan om zaken tegen andere banken versnellen

The U.S. Justice Department is spending some of the $13 billion JPMorgan Chase & Co agreed to pay to settle claims stemming from mortgage misdeeds to speed up similar punishments against other lenders, possibly including Bank of America Corp and Citigroup, according to people familiar with the matter.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Google en Yahoo tonen Bitcoinprijzen

De toegankelijkheid van data met betrekking tot de bitcoinprijs is vandaag verder toegenomen. Allereerst voegde Yahoo! bitcoin toe in hun financiële overzichten. Later vandaag volgde ook Google met het tonen van de bitcoinkoers in hun overzicht van valuta.

Yahoo! toont naast de huidige prijs ook andere financiële data zoals de open- en sluitprijzen, de huidige vraag- en aanbodprijzen en de prijsranges voor verschillende tijdsperiode’s. Naast deze data toont Yahoo! ook nog een overzicht van bitcoin-gerelateerd nieuws. Met de toevoeging van bitcoinprijzen aan het overzicht van Yahoo! Finance wordt een publiek bereikt van bijna 40 miljoen unieke bezoekers per maand.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

IMF richt vizier op huizenprijzen

Huizenprijzen zijn ondanks de dalingen van de afgelopen jaren in veel landen nog altijd bijzonder hoog, tot verontrusting van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Zonder QE kan de aandelenmarkt 15 % tot 20 % dalen

De S&P 500 kan 15 % tot 20 % corrigeren als de Federal Reserve zijn inkoopprogramma van obligaties stop zet, dat zegt Peter Boockvar, chief market analyst bij The Lindsey Group. Dit was zo bij het beëindigen van QE 1 en ook bij QE 2, het zal deze keer niet anders zijn.