EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21056 tot 21060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 oktober 2014

China en Rusland tekenen 40 jarige gas en nucleaire energie overeenkomsten

Russia and China have today signed a co-operation agreement that will see the delivery of Russian natural gas to China. The gas will be transported to China through the so-called 'eastern route' as part of a 40-year agreement that will see additional co-operation in the engineering, construction and operation of gas pipeline infrastructure.

Meanwhile Russian energy giant Gazprom and China's CNPC have begun consultations on natural gas deliveries via the 'western route' to China. The talks are at the centre of a meeting between the Russian and Chinese prime ministers which will see 40 deals signed between the two countries.

Lees verder op voiceofrussia.com
Geplaatst op: maandag 13 oktober 2014

Zwitserland moet Goudvoorraad mogelijk verdubbelen

Zwitserland moet de Goudvoorraad ruim verdubbelen wanneer het referendum over de goudvoorraad, de “Swiss Gold Initiative”, wordt  aangenomen. Viermaal per jaar is er de mogelijkheid voor een referendum in Zwitserland. Een referendum kan worden gehouden over parlementaire besluiten of over een burgerinitiatief. Het initiatief van het referendum over de goudvoorraad Zwitserland werd in april 2013 aangenomen. Op 30 november van dit jaar zal het referendum worden gehouden.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 13 oktober 2014

Ontkoppeling goudmarkt in de maak?

Op 30 november houden de Zwitsers een referendum over het goud van Zwitserland. Het zogenaamde Gold Initiative.          4 parlementsleden hebben het initiatief gestart en afgedwongen om een referendum te houden over het wel of niet repatriëren van goud naar Zwitserland dat hun eigendom is. Er zullen 3 vragen gesteld worden:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 oktober 2014

Sterke dollar is het geheime Moneyprinting

De sterke dollar is het gevolg van de aantrekkende Amerikaanse economie. De Fed heeft aangekondigd dat QE of quantetive easing stopgezet wordt in oktober. De Fed heeft het gelddrukken gebruikt om de economie terug op gang te trekken.

De sterke dollar is het gevolg van de aantrekkende Amerikaanse economie. De Fed heeft aangekondigd dat QE of quantetive easing stopgezet wordt in oktober. De Fed heeft het gelddrukken gebruikt om de economie terug op gang te trekken.

Bij een sterke munt hebben activa en goederen de neiging om in prijs te dalen. Dit wil elke overheid vermijden want dan stort het financieel kaartenhuisje in elkaar. In een normale situatie is een sterke dollar deflatoir. Maar nu zijn er andere krachten aan het werk die dit tegenwerken.

Elke land wil groei creëren en doet dat door de rente te verlagen maar als dat bobijntje uitgewerkt is dan is de enige mogelijkheid zijn munt zo zwak mogelijk maken door een losser monetair beleid te voeren. Denken we ondermeer aan Japan en Europa met hun massale geldinjecties. Er is een monetaire oorlog aan de gang. Iedereen wil de zwakste munt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 oktober 2014

Zenuwen nemen toe over begroting Frankrijk

Frankrijk en de begrotingsplannen voor volgend jaar houden de gemoederen in Europa flink bezig. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs