Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 21056 tot 21060
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 11 juni 2014

Hoeveel goud bevat de WK beker?

Donderdag is de aftrap van het WK in Brazilië. Een terugkerend voetbalevenement dat over de hele wereld wordt bekeken. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag de gouden FIFA World Cup beker vasthouden. Maar hoeveel goud zit er eigenlijk in die beker?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 juni 2014

Een bedreiging voor de Amerikaanse economie

De laatste tijd horen we een aantal positieve berichten over de Amerikaanse economie. Deze economie laat weer tekenen van groei zien en zelfs de laatste maand was in elke regio van het land groei. Dit zijn natuurlijk positieve berichten over de Amerikaanse economie. Maar er zijn ook wel degelijk een aantal bedreigingen, en die moeten we niet uit het oog verliezen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 juni 2014

Wereldbank voorspelt zwakkere groei wereldeconomie

De wereldeconomie groeit dit jaar minder sterk dan eerder werd gedacht, vanwege de tragere groei in grote landen als de Verenigde Staten, Brazilië, China, India en Rusland. Dat maakte de Wereldbank bekend in zijn nieuwste economische ramingen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 juni 2014

Nederland is favoriet belastingparadijs voor VS

Nederland is het belastingparadijs voor Amerikaanse multinationals. Er is geen land waar om fiscale redenen zo veel geld naartoe wordt gesluisd als Nederland. De 500 grootste Amerikaanse ondernemingen, de Fortune 500, stalden in 2010 127 miljard dollar (93 miljard euro) fiscaal vriendelijk in Nederland.

Bron: nos.nl
Geplaatst: dinsdag 10 juni 2014

DNB: dit is geen peptalk

Het is onmiskenbaar, zegt de Nederlandsche Bank: de Nederlandse economie verbetert langzaam, maar zeker. Het jaar begon dan wel met een flinke krimp, maar daar moeten we niet al te zwaar aan tillen, volgens directeur Job Swank. Het roept de vraag op of de centrale bank niet een beetje té positief is en de boel probeert omhoog te praten.