Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 21061 tot 21065
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

HP schrapt minstens 10.000 extra banen

Het Amerikaanse technologieconcern Hewlett-Packard (HP) schrapt de komende jaren nog eens 11.000 tot 16.000 banen. Dat maakte de de fabrikant van onder meer pc's en servers donderdagavond bekend bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers.

Bron: bbc.com
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

Wederom zware gevechten Oekraïne. 16 militairen gedood

A dawn attack on a checkpoint in eastern Ukraine has left at least 14 soldiers dead, in the worst loss of life for government forces to date.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 22 mei 2014

Volgend jaar plastic geld in Verenigd Koninkrijk

Britten kunnen vanaf komend voorjaar hun inkopen met plastic bankbiljetten betalen. Vanaf maart 2015 zullen twee miljoen bankbiljetten van vijf pond worden uitgegeven. Dat deelde de Schotse Clydesdale Bank vandaag mee. Ze zijn duurzamer, moeilijker te vervalsen en raken minder snel vuil dan papieren bankbiljetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 mei 2014

Europese Unie moet opgeheven worden, niet de euro

Het wordt van daken en vensters geschreeuwd: de euro-crisis is achter de rug, alles is weer koek en ei. Het eerste is misschien waar, het tweede is dat veel minder. Want uiteindelijk hebben de Europese leiders niets aangepakt, de problemen die er voor het uitbreken van de crisis waren zijn er nog steeds. En zullen er zo te zien nog wel een tijdje blijven.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 22 mei 2014

Rusland verkoopt olie en goud voor roebels

Met ingang van 8 juni gaat Rusland contracten en opties voor olie en goud aanbieden in roebels. Ook geraffineerde olieproducten, zoals diesel, benzine en kerosine, kan voortaan in de Russische munt verhandeld worden. Eerder deze maand zei president Poetin in een toespraak al dat Rusland een handelsplatform moest hebben waar grondstoffen in roebels verhandeld kunnen worden.