EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21066 tot 21070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 oktober 2014

Lagarde waarschuwt eurozone voor recessie

De eurozone dreigt zonder het juiste economische beleid opnieuw in een recessie te verzeilen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 oktober 2014

Gebruik van Bitcoin groeit nog steeds bijzonder snel

De prijs van Bitcoin heeft een flinke dreun gekregen en voor sommigen is dat op zich voldoende om te besluiten dat we nu definitief een kruis mogen maken over de toekomst van de cryptocurrencies.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 oktober 2014

China is grootste economie van de wereld… nu ja, bijna

Het is eindelijk gebeurd. Volgens het IMF heeft China officieel de Verenigde Staten (VS) ingehaald als de grootste economie ter wereld. Dat schrijft The Independent.

Het is eindelijk gebeurd. Volgens het IMF heeft China officieel de Verenigde Staten (VS) ingehaald als de grootste economie ter wereld. Dat schrijft The Independent.

Relatief gezien beschikt tegenwoordig elke Chinese inwoner over een groter beschikbaar inkomen dan een Amerikaanse burger. Tegen het einde van het jaar maakt China voor 16,48% deel uit van het globale BBP – dat is 0,20% meer dan de VS. Tenminste, dat zijn de geldende percentages als je rekening houdt met de koopkrachtpariteit (PPP).

Dat is de term die economen gebruiken als ze de koopkracht willen vergelijken tussen landen. Dus, ook al kan het loon of salaris in bijvoorbeeld China veel lager liggen dat betekent niet dat er minder kan worden gekocht – de prijzen zijn er immers veel lager dan in pakweg de VS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 oktober 2014

Bitcoin goeroe voor de Canadese senaat

Andreas Antonopoulos heeft een 2 uur durend gesprek gehouden voor de Canadese Senaat. Andreas is de Bitcoin goeroe bij uitstek. Het was interessant wat hij allemaal te vertellen had aan de vooral 60-plussers.

Hij benadrukte nogmaals dat Bitcoin een volledig nieuw systeem is en dat het opleggen van regels die ook worden opgelegd aan banken, een teken zou zijn van het niet begrijpen van Bitcoin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 oktober 2014

Voorzitter Wereldbank: "Ebola bedreigt de toekomst van heel Afrika"

De toekomst van het volledige Afrikaanse continent staat op het spel indien de internationale gemeenschap er niet in slaagt de verspreiding van ebola te stoppen. Die waarschuwing komt van Jim Yong Kim, voorzitter van de Wereldbank.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs