Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 21066 tot 21070
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

China importeerde in maart 80,6 ton goud

China heeft in maart 80,6 ton goud geïmporteerd, zo blijkt uit cijfers die vandaag bekend werden gemaakt door het Hong Kong Census and Statistics Department. Chinezen kochten in maart iets minder goud. Ook daalde de premie op goud aan de Shanghai Gold Exchange.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Column Kees de Kort | De rapen zijn gaar door het fusiegeweld

Er lijkt geen einde te komen aan de fusiegolf waar de miljarden over de tafel vliegen. Maar de fusies die nu plaatsvinden zijn enkel van bedrijven die bang zijn om achter de feiten aan te lopen, zegt BNR’s Kees de Kort: "Denk eens wat beter na."

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Slowakije tekent gasdeal met Oekraïne

Slowakije heeft maandag een akkoord getekend om aardgas aan Oekraïne te leveren. Rusland dreigt de gastoevoer naar Oekraïne af te sluiten en Kiev zoekt al langere tijd naar alternatieve gasbronnen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

'Siemens schrapt weer duizenden banen'

Siemens schrapt in de komende tijd opnieuw duizenden banen, na de introductie van een nieuwe strategie. 

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 28 april 2014

Week 17: Val van de Bolivar, goudmijnen +22% & zilverprijs valt terug

De goudprijs heeft licht geprofiteerd van de onrust en steeg 0,66%, net boven de $1300. De zilverprijs klom iets meer met 0,71%. De ratio goud/zilver staat op 1/66.

De spanningen rondom Oekraïne lopen deze week verder op. Vandaag werd er een helikopter van Oekraïne neergeschoten in Kramatorsk. Een pro-Russische sluipschutter zou een kogel hebben afgevuurd die de brandstof raakte waardoor de helikopter is ontploft. Oekraïne waarschuwde Putin vervolgens dat indringers in het land zullen worden geëlimineerd. Oekraïne gaf aan dat Rusland een derde wereld oorlog wil starten ( lees verder).