EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21071 tot 21075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014

Belasting op goud is verre van denkbeeldig

We leven in een wereld waarin stabiliteit ver zoek is. Zowat alles en nog wat wordt gemanipuleerd in zoverre dat het bijzonder moeilijk is geworden om nog de echte waarde van iets te bepalen. In de affaire van de manipulatie van de LIBOR rente werden al voor miljarden dollars aan boetes uitgedeeld aan de betrokken banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014

Er gaat bloed vloeien door de Eropese straten

Willem Buiter, de hoofdeconoom van Citigroup spreekt. Zoals wel vaker bij bankiers te horen valt, roept ook hij op om meer inflatie te genereren via liquiditeit. De Duitsers zijn de schuldigen, door hun zogenaamd ridicule angst om hyperinflatie, aldus de Nederlandse econoom.

Even kaderen: Buiter was voordien adviseur bij Goldman Sachs en de Bank of England. Hij studeerde, zoals het de simpele zoon van een socialistisch politicus betaamt, aan exclusieve universiteiten als Yale en Cambridge. Ook werd hij later docent aan deze academische instellingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014

KLM in zwaar weer: 'duizenden banen staan op de tocht'

Werknemers en vakbonden zijn bang voor massaontslagen, vooral in Frankrijk, maar volgens De Telegraaf staan er ook in Nederland banen op de tocht. Het zou in totaal gaan om duizenden banen.

De kosten moeten met zeker 20 procent omlaag om de grote concurrentie van budgetmaatschappijen als Ryanair en Easyjet het hoofd te kunnen bieden en de zaken financieel op orde te brengen. Ook

Lees verder op elsevier.nl
Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014

Brussel: naheffing klopt, Nederland en VK moeten gewoon betalen

De naheffing voor bijdragen aan de Europese Unie die onder meer Nederland en het Verenigd Koninkrijk moeten betalen is goed onderbouwd, aldus eurocommissiaris Dominik.

De naheffing voor bijdragen aan de Europese Unie die onder meer Nederland en het Verenigd Koninkrijk moeten betalen is goed onderbouwd, aldus eurocommissiaris Dominik.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014

Dividend steeds belangrijker voor het rendement

Uit onderzoek van ING Investment Management onder institutionele beleggers blijkt dat er steeds meer naar het dividendrendement op aandelen gekeken wordt. Dat is niet verwonderlijk, want door de lage rente worden obligaties steeds minder lucratief.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs