Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 21071 tot 21075
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Analisten zien Zilver het beter doen dan Goud

De zilverprijs is de afgelopen maand twee keer zo hard gestegen als de goudprijs. Zilver boekte in de afgelopen 30 dagen een winst van 12% waar goud net geen 6% wist te stijgen. Volgens Andrew Chanin, CEO van Purefunds, is de zilverprijs verre van de echte waarde van zilver. Zijn zilverprijs verwachting is behoorlijk positief.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Autoverkopen verder gedaald

De autoverkopen in Nederland zijn in de eerste helft van dit jaar met 5,6 procent gedaald tot 199.221 stuks. Afgelopen maand werden er 32.950 nieuwe auto's verkocht, een daling van 6 procent.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Prijsstijging soja nog niet voorbij

De prijs van soja kan nog een aantal manden blijven stijgen, zo concludeert de Rabobank. Hoewel de oogst niet slecht is heeft de VS op het moment van schrijven een relatief kleine voorraad beschikbaar. In combinatie met een aanhoudend grote vraag kan dat tot en met het vierde kwartaal een tekort opleveren. Pas dan komt de nieuwe oogst op de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

Een belangrijke week voor Amerika

We zijn inmiddels op de tweede handelsdag aangekomen van deze week. In Amerika zal deze week wat korter zijn in verband met een feestdag op vrijdag. Ook op donderdag zullen de beurzen daar al wat eerder gaan sluiten. Desondanks is deze week bijzonder belangrijk voor Amerika. De Amerikaanse economie zal moeten bewijzen dat het inderdaad aan de betere hand is.

Dit kan de Amerikaanse economie laten zien door middel van de vele belangrijke macrocijfers die we in deze dagen uit Amerika zullen ontvangen. Vooral de donderdag belooft een spectaculaire dag te worden met onder andere het werkloosheidscijfer. Maar ook Europa heeft een aandeel in deze spectaculaire dag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

'Deutsche Bank schrapt zeshonderd Nederlandse banen'

Deutsche Bank schrapt nog dit jaar zeshonderd banen in Nederland, oftewel veertig procent van het personeelsbestand.