Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 21076 tot 21080
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Krimpflatie: Minder voor hetzelfde geld

Dat de prijzen in de supermarkt stijgen is niets nieuws, maar waar consumenten zich niet altijd bewust van zijn is dat fabrikanten soms ook de verpakkingen verkleinen om kosten te besparen. In de VS gebeurt dat de laatste drie jaar steeds vaker. De voedselprijzen stijgen de laatste jaren veel sneller dan de inkomens.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Prijzen vastgoed blijven dalen

De NVM heeft een nieuw rapport gepresenteerd over de Nederlandse vastgoedmarkt. In het rapport is aandacht voor de woningmarkt, maar ook voor commercieel vastgoed en landbouw. Uit het rapport blijkt dat met name commercieel vastgoed sterk in waarde gedaald is. sinds 2006 is de prijs met 38% gezakt.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Gazprom levert meer gas aan Europa

Dat blijkt uit cijfers die 's werelds grootste gasproducent dinsdag publiceert.

De omzet uit de levering van gas aan Europa kwam uit op 1,68 biljoen roebel (33,9 miljard euro). Gazprom levert meer dan een kwart van de Europese aardgasbehoefte.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Spaanse werkloosheid flirt met grens van 26 procent

De werkloosheidsgraad in Spanje is tijdens het eerste kwartaal verder opgelopen tot 25,93 procent, van 25,73 procent drie maanden eerder. Dat blijkt uit officiƫle statistieken. De Spaanse werkloosheidsgraad nadert daarmee opnieuw haar historisch record van een jaar geleden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Spanje wordt de uitblinker van 2014

Grondige hervormingen brachten Spanje in een diepe crisis. Hoge werkloosheid, dalende huizenprijzen en lagere lonen waren het gevolg. Maar was dat allemaal zo slecht? De ongezonde excessen worden weggesneden, zodat de Spanjaarden zonder de bagage uit het verleden een nieuwe start kunnen maken. Een analyse van Cor Wijtvliet.