EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21086 tot 21090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Capitulatie goudmijnen achter de rug

De Amerikaanse economie doet het goed; ze creëert gemiddeld 200.000 jobs per maand, de werkloosheid daalt, de economie is de 3e meest competitieve ter wereld en de groei ligt het hoogste van de meeste westerse landen. De keerzijde is echter de sterke dollar. Deze sterke dollar zet druk op de olieprijs en de goudprijs (en dus ook de goudmijnen).

Ook in 2011 zagen we dit al eens gebeuren. De vrees voor een groeivertraging in China en Europa zorgde voor een sterke dollar. Maar stimulansmaatregelen zorgde er voor dat de economische groei in deze werelddelen opnieuw aantrok.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Vergeet de Oekraïne... Rusland en Amerika slaan handen ineen om de volgende reden:

Een initiatief van Europese afkomst wordt door zowel de Amerikanen alsook de Russen niet bepaald gewaardeerd. Er ligt namelijk een plan klaar om de bescherming van kernreactoren tegen natuurrampen flink omhoog te schroeven. Dit naar aanleiding van de ramp in Fukushima met de Dai-Ichi atoomkerncentrale, zo beweren de diplomaten.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Wacht tot het rode licht gedoofd is. Er kan nog een storm opsteken!

Toch slaan mensen deze waarschuwing in de wind. De financiële storm lijkt tot bedaren te zijn gekomen. Geen reden om ons zorgen te maken, tenminste, als we de mainstream media mogen geloven. Toch leert de natuur ons iets anders en zijn waarschuwingen zoals bovenstaand niet voor niets in het leven geroepen.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

U gelooft uw ogen niet: Een lange termijn berenmarkt is voor deze valuta in de maak:

Beschouw het volgende: Een “berenmarkt” – trend van dertig jaar dat op een omslagpunt staat. Tel daar een stabiele elfjarige bodem bij op. Staat dit niet gelijk aan een start van een nieuwe “stierenmarkt”? Om welke markt gaat het hier? Welnu, het betreft hier de veel-verguisde Amerikaanse dollar!

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Bereken exact hoeveel Belgen meer verdienen dan jij

15,3% van de Belgen leeft in armoede en uit een enquête van De Tijd/Ipsos blijkt dat vier op de tien Vlamingen niet gelooft dat de volgende generatie een even zekere job zal hebben, met een even hoog of hoger inkomen. Waar bevind jij je op de inkomensschaal? Ga het na met deze applicatie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs