Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 21091 tot 21095
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 3 juli 2014

Zwitserland wil ook handel in Chinese yuan mogelijk maken

De Chinese yuan wordt steeds belangrijker in de internationale handel en dat betekent dat haar handelspartners behoefte hebben aan een infrastructuur die handel in yuan vergemakkelijkt. Afgelopen week was een Chinese delegatie in Zwitserland om te praten over een valutaswap van Zwitserse francs en Chinese yuan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 3 juli 2014

'Achthonderd banen verdwijnen bij kenniscentra'

Bijna achthonderd van de twaalfhonderd banen gaan volgend jaar verdwijnen bij de 17 kenniscentra in het beroepsonderwijs.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: donderdag 3 juli 2014

Amerikaanse topeconoom Armstrong: Invoeren euro slechtste besluit ooit

‘De uitbuiting door de bankiers is een echte ramp geweest… Ze hielden alle winsten voor zichzelf, en wentelden hun verliezen af op de belastingbetalers.’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, gehaat en vervolgd door de autoriteiten omdat hij weigerde zijn formule waarmee hij nauwkeurig de schommelingen, pieken en instortingen op de beurzen wist te voorspellen af te geven, noemt de invoering van de euro één van de twee slechtste financieel-economische besluiten die ooit zijn gemaakt, en die de stabiliteit van het complete wereldwijde economische systeem in gevaar hebben gebracht.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

Winnaar bitcoin-veiling FBI bekend

In totaal werden er vrijdag 27 juni om precies te zijn 29.656,51306529 bitcoins geveild, deze waren in beslag genomen bij het onderzoek naar Silk Road. De bitcoins werden opgedeeld in 9 blokken van 3000 BTC en 1 blok met de resterende bitcoins. Geïnteresseerden die zich van te voren hadden aangemeld konden afgelopen vrijdag bieden op de blokken. In totaal deden 45 partijen mee met de veiling, vandaag is bekend geworden dat Tim Draper alle blokken gewonnen heeft. De transactie van de bitcoins is ook zichtbaar in de blockchain, voor welk bedrag de bitcoins zijn verkocht is momenteel niet bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

S&P waarschuwt Argentinië

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft Argentinië een stevige waarschuwing gegeven.