Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 21091 tot 21095
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Huizenprijzen Londen stijgen £4.405 per week

De huizenprijs in Londen zijn dit jaar al met bijna £80.000 gestegen, omgerekend is dat ruim £4.000 per week. Elders in het land stijgen de prijzen per week met gemiddeld £1.500 op weekbasis. Een nieuwe bubbel is in de maak, maar zowel de politiek als de Bank of England durven niet in te grijpen. Hoe lang gaat dit goed?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Is wijn een goede belegging?

Gedurende de 20e eeuw haalde een goede fles Bordeaux wijn een beter rendement dan staatsobligaties, kunst en postzegelverzamelingen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek dat werd uitgevoerd door een team van experts van de Cambridge University, HEC Paris, Vanderbilt University, Nashville en Tennessee.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Is Europa uit de gratie?

Deze week gaat Europa naar de stembus. De opkomst zal naar verwachting zeer laag zijn. Bovendien zal niemand verbaasd zijn als de rechts populistische partijen als grote winnaar uit de bus zullen komen. 

Het werpt tegelijkertijd de vraag op waarom het project Europa van een immens succes in de decennia na WOII zo in een compleet fiasco dreigt uit te lopen.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Er komt een energiecrisis die erger wordt dan de financiële crisis

“In de komende jaren zal er een energiecrisis uitbreken, en deze zal nog desastreuzer zijn dan de financiële crisis” zegt Jermey Leggett in een interview met Me Judice. Hij denkt dat er misschien al zo vroeg als in 2015 een enorme oliecrisis kan uitbreken. Onze olie slurpende samenleving zou hierdoor zelfs tot stilstand kunnen komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Zilveren munten worden opnieuw populair

Het klinkt enigszins contradictorisch maar met de verkoop van zilveren munten gaat het crescendo en dit ondanks het feit dat de zilverprijs opnieuw slagzij heeft gemaakt. De verkoop van de American Silver Eagles is in maart met 60 procent op jaarbasis gestegen. Die 60 procent is natuurlijk een fors percentage.