Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 2111 tot 2115
Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Torenhoog

Het producentenvertrouwen in de Nederlandse industrie is torenhoog. ‘Het vertrouwen, de hoop en de toekomst, is mondiaal torenhoog. Maar hoe komt het dan dat alle autoriteiten, de ECB, het CPB, de FED niet optimistisch zijn?’, vraagt Kees de Kort zich af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

’s Werelds grootste hedge fund richt zijn pijlen op … goud

Deze man krijgt al 40 jaar gelijk. En zijn boodschap is duidelijk. Ray Dalio van ’s werelds grootste hedge fund BridgeWater Associates is negatief over de aandelenmarkt. Hij ziet duidelijke gevaren ontstaan voor de economie. Wanneer de economie vertraagt, zal de aandelenmarkt volgen. En dan zoek je maar beste bescherming in edelmetalen zoals goud en zilver.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Duitse economie weet te stijgen naar de hoogste stand in 6 jaar tijd

In Europa hangt er een gespannen sfeer. Dit komt enerzijds door de aanstaande landelijke verkiezingen in Frankrijk en Duitsland, en anderzijds door de frictie tussen Europa en Turkije. Op economisch gebied zien we voorlopig gelukkig weinig terug van die gespannen sfeer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

Tien mogelijkheden om meer uit je spaargeld te halen

Hoe slaag je erin om in tijden van extreem lage rente toch wat rendement uit je spaargeld te halen? We geven je een tiental mogelijkheden.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

‘Trump is geen Russische, maar een Chinese geheimagent’

“Het grote verhaal waar iedereen op zinspeelt is dat president Trump een Russisch geheimagent is,” schrijft Thomas Friedman in The New York Times. “Dat is een vergissing, want Trump is feitelijk een Chinees agent, die er duidelijk op uit is China opnieuw groot te maken: Trump tilde zijn ‘Make China Great Again’-campagne dinsdag naar een nieuw niveau door de wetenschap rond de klimaatwijziging te negeren en alle wetgeving uit het Obama-tijdperk, die onze afhankelijkheid van steenkool wilde beperken, overboord te gooien.