EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21136 tot 21140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

Daar gaan we weer: dreigt er een huizenbubbel in Ierland?

De Centrale Bank wil tophypotheken aan banden leggen.

De Centrale Bank wil tophypotheken aan banden leggen.

Verhalen over een opgeblazen Ierse huizenmarkt luidden midden jaren ’00 de kredietcrisis in. De Ierse huizenmarkt piekte in het voorjaar van 2007. Een slachting volgde: onroerend goed verloor tot wel 60 procent van een waarde.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

Hoe kunnen we de instorting van de dollar overleven?

Staat de dollar op instorten? Op basis van de huidige stand van zaken lijkt dat allesbehalve het geval te zijn. Het is momenteel relatief rustig op de forexmarkten waarbij iedereen schreeuwt dat de koers van de euro dringend (nog) sterk(er) zou moeten dalen t.o.v. de dollar. Want Europa heeft dringend een lagere koers voor de euro nodig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

In de bitcoinwereld maken kleinere spelers geen kans meer

In de Zweedse bitcoinwereld is er iets opmerkelijks gebeurd: KnCMiner, een bedrijf dat professioneel bitcoins ontgint en (onrechtstreeks) verantwoordelijk is voor 25% van alle ‘ontdekte’ bitcoinmunten heeft alle activiteiten stopgezet. In plaats daarvan heeft de onderneming besloten om de niet-verkochte apparatuur zelf te gebruiken om achter bitcoins aan te gaan.

Volgens de oprichter van KnCMiner, Sam Cole, vragen steeds meer cliënten hun geld terug sinds de munt sterk in waarde is gedaald: op het hoogtepunt was een bitcoin iets meer dan 1 000 USD waard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

Hogere spotprijs moet goudmijnen nieuw leven inblazen

Mickey Fulp van de Mercenary Geologist website vertelt Mining Weekly dat de grondstofprijzen vlak noteren de laatste tijd. De US dollar is bijna 5% gestegen en goud bijna 10% gedaald, zelfs olie is serieus gezakt ondanks de geopolitieke onrusten.

Mickey Fulp van de Mercenary Geologist website vertelt Mining Weekly dat de grondstofprijzen vlak noteren de laatste tijd. De US dollar is bijna 5% gestegen en goud bijna 10% gedaald, zelfs olie is serieus gezakt ondanks de geopolitieke onrusten.

Als gevolg van de vraag en aanbod dynamiek en doordat veel bedrijven mijnen hebben gesloten, al dan niet tijdelijk, zijn de werkingskosten ook flink gedaald. De leveringstijden zijn verkort en doordat veel mijnen zijn gesloten is het logisch dat de knowhow ook makkelijker en goedkoper in te huren is.

Fulp zegt dat de werkingskosten toch nog altijd hoog zijn. Olie noteert nog altijd aan de hoge kant. Hij voegt eraan toe dat het niet allemaal goed nieuws is wat er van de Amerikaanse economie komt. Het ziet er beter uit maar de groei is toch eerder aan de matige kant.  Niettemin, met de wereldeconomie die een matige groei kent, is de Amerikaanse dollar opnieuw uitgegroeid tot veilige haven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 oktober 2014

India haalde dit jaar 300 ton goud uit Zwitserland

India heeft in de maand september 58,5 ton goud uit Zwitserland geïmporteerd, waarmee het totaal over de eerste negen maanden van dit jaar op 305 ton goud uitkomt. Daarmee is India ... ...

Lees verder op HollandGold.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs