EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21136 tot 21140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Machtigste bank ter wereld geeft forse waarschuwing

De B.I.S. of Bank of International Settlements, is achter de schermen een van de machtigste banken ter wereld. De Bank of International Settlements wordt ook wel eens de centrale bank der centrale banken genoemd. Het is niet voor niets dat de B.I.S. liever op de achtergrond blijft, zo kunnen ze veel beter aan de monetaire touwtjes trekken. Datzelfde Bank of International Settlements waarschuwde voorheen al dat het huidige soepele monetaire beleid voor grote problemen kan zorgen in de toekomst, ook nu komt de B.I.S. met een forse waarschuwing aldus MarketUpdate.

De Bank of International Settlements schrijft in haar nieuwste kwartaalrapport dat de waarderingen van financiële activa over de hele linie hoger liggen door het uitzonderlijk soepele monetaire beleid van centrale banken wereldwijd. Ook zorgt de strategie van centrale banken voor een uitzonderlijk lage volatiliteit op de financiële markten. Even leek de volatiliteit toe te nemen door de geopolitieke ontwikkelingen en door zorgen over economische groei, maar uiteindelijk zakte de volatiliteit snel weer terug naar een extreem laag niveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Recordaantal miljardairs in de wereld

Het aantal miljardairs in de wereld is in de twaalf maanden tot en met juli gestegen naar het recordniveau van 2325, een stijging van 155 superrijken in vergelijking met een jaar eerder. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

John Bollinger verwacht een hogere goudprijs

Een populair onderwerp op de markten is momenteel het goud. Goud, zilver en de andere edelmetalen doen bij nogal wat waarnemers vraagtekens rijzen. De goudprijs raakt voorlopig niet echt van de grond, van de verwachte grote doorbraak naar boven is voorlopig niets in huis gekomen. Idem dito voor het zilver.

Uiteindelijk hebben heel wat investeerders zich een buil gevallen aan de edelmetalen. Maar die buil mag met een glimlach genomen worden want eerder vroeg of laat zal het uur van het goud opnieuw zijn geslagen. Het staat namelijk in de sterren geschreven dat de goudprijs hogere regionen zal verkennen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

14 miljoen Amerikaanse gezinnen bedreigen Westerse economie

[...]

Toch is niet alles koek en ei, zo blijkt volgens Bloomberg. Ondanks de hoeracultuur die heerst in de middens van de Amerikaanse centrale bankiers mogen we niet vergeten dat de economie van de Verenigde Staten (VS) bijzonder kwetsbaar blijft: gezinnen moeten nog steeds een schuldenberg torsen dat 105% van hun bruto-inkomen bedraagt.

Al is dat een significante daling – in 2010 was dat nog een schokkende 120% – en de laagste score in dertien jaar, toch houdt dat percentage nog een walgelijke waarheid in: het zijn vooral de laagste inkomens die het ergst te verduren krijgen. In 2010 bedroeg hun schuld meer dan 170% van hun bruto-inkomen en in 2013 is dat gedaald naar 156%. Als we dat vergelijken met de schuldgraad van de restgroep die rond 100% schommelt, is dat een allesbehalve geruststellende gedachte.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

België telt één dollarmiljardair minder

België telde in juli acht superrijken met een vermogen van meer dan 1 miljard dollar. Dat blijkt uit een studie van de Zwitserse bank UBS en onderzoeksbureau Wealth-X. Vorig jaar waren er volgens dezelfde studie nog negen dollarmiljardairs in België. De acht superrijken zwemmen samen in 16 miljard dollar (12,4 miljard euro).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs