Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 2116 tot 2120
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Martin Armstrong verwacht nog hogere belastingen

Volgens trendwatcher Martin Armstrong zullen de belastingen in de toekomst alleen maar verder toenemen, omdat dat voor overheden de enige manier is om het groeiende gat in de begroting te dichten. Een hogere erfbelasting en hogere belastingen op vermogenstitels zijn de makkelijkste manier om meer geld binnen te halen, maar dat zal volgens de trendwatcher ten koste gaan van de economische groei.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Uitgaven overheid gestegen met 60 miljard euro in 10 jaar!

De Federale Regering wil zich ‘niet kapot bezuinigen’. Berekeningen leren dat de uitgaven van de Belgische staat in 10 jaar tijd zijn gegroeid met maar liefst 60 miljard. De uitgaven swingen dus de pan uit. Hoezo er kan niet meer drastisch worden bespaard? Een overzicht!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Nieuwe concurrentie voor Tesla (gebouwd door ex-medewerkers van Elon Musk)

Krijgt Tesla binnenkort een koekje van eigen deeg? De voormalige hoofdingenieur die het Model S van Tesla heeft ontworpen, Peter Rawlinson, introduceerde recent het eerste prototype van zijn eigen bedrijf Lucid Motors. Rawlinson werkt aan deze elektrische auto samen met Eric Bach, voormalig directeur ingenieurs bij Tesla.

Het mag niet verbazen dat het eerste prototype van Lucid Motors, de Lucid Air, veel lijkt op de Model S van Tesla. Een basisversie van deze meer luxueuze auto zou ‘slechts’ $52.500 kosten. Naarmate er meer opties bijkomen, kan dit oplopen tot $100.000. Lucid Motors kan best een interessante uitdager worden voor Tesla. De auto ziet eruit als een verbeterde versie van de Model S.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Arno Wellens: Zet uw geld om in goud

Volgens Arno Wellens, auteur van het boek Het Euro Evangelie, doen mensen er verstandig aan een deel van hun vermogen van de bank te halen en goud te kopen. Hij ziet de toekomst voor de Europese muntunie somber in, omdat volgens hem het gevoel van solidariteit ontbreekt om de euro in stand te houden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Duitsland verdedigt handelsoverschot

Zypries verklaarde dat de Duitse overheid maar een beperkte invloed heeft op het handelsoverschot dat vorig jaar een record van maar liefst 252 miljard euro bereikte.