EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2116 tot 2120
Geplaatst op: woensdag 9 augustus 2017

Verenigde Staten bouwen militaire haven in Oekraine

De Amerikaanse marine is begonnen met de bouw van een militaire haven in Oekraïne, die gebruikt zal worden voor logistieke doeleinden en toekomstige militaire oefeningen. In het persbericht op de website van de US Navy lezen we dat het Amerikaanse leger in april al begonnen is met de aanvraag van vergunningen en de logistieke voorbereiding voor de bouw van een nieuwe basis.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 augustus 2017

Video: Welke rol spelen de media in het immigratiedebat?

Waarom waren de kranten in Duitsland zo weinig kritisch in het immigratiedebat en hoe kan het dat de media hun beschouwende en controlerende rol steeds vaker laten vallen voor een meer activistische agenda? Een interessant gesprek tussen Birte Schohaus en Wierd Duk bij Café Weltschmerz.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 augustus 2017

China wil blockchain technologie gebruiken voor belastingen

Het Chinese Fintech bedrijf Miaocai Network onderzoekt of de blockchain technologie van virtuele munten ook ingezet kan worden om voor belastingaangiftes. Het bedrijf, dat in opdracht van de regering nieuwe belastingsoftware ontwikkelt, denkt dat deze nieuwe technologie kan bijdragen aan het terugdringen van belastingontduiking in China.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 augustus 2017

Iran stapt over op euro als handelsmunt

Er zijn voor Iran geen enkele barrières om transacties met Europese landen in euro’s af te rekenen, zo verklaarde de Iraanse minister van Economische Zaken Ali Tayebnia. Volgens hem heeft het land nog steeds last van de Amerikaanse sancties, die het betalingsverkeer in Amerikaanse dollars bemoeilijken. De Amerikaanse sancties om Iran te isoleren komen als een boemerang terug, want met de euro is er een alternatieve handelsmunt beschikbaar die niet als politiek wapen wordt gebruikt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 8 augustus 2017

Indonesie ruilt grondstoffen voor Russische gevechtsvliegtuigen

Indonesië wil de handelsrelatie met Rusland aanhalen door koffie, palmolie en andere grondstoffen te ruilen voor elf Russische gevechtsvliegtuigen, zo meldt Bloomberg. Volgens de regering in Jakarta zijn de nieuwe Amerikaanse sancties een uitgelezen kans om de handelsrelaties met Rusland aan te halen.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs