Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 21166 tot 21170
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 4 juni 2014

Column Kees de Kort | Waar komt dat geld vandaan?

Dit keer meer goed dan slecht nieuws uit Amerika. De autoverkoop zit in de lift. Maar de inkomstenontwikkeling blijft tegenvallen. BNR’s Kees de Kort heeft wel een idee hoe men aan zijn autobudget komt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 4 juni 2014

Brussel vindt dat Litouwen klaar is voor euro

Litouwen is klaar om op 1 januari de euro in te voeren. Dat stelt de Europese Commissie in een woensdag gepubliceerd voorstel.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 4 juni 2014

Euromania: Documentaire over de Europese Unie

Peter Vlemmix, maker van de documentaire Panopticon, heeft een nieuwe documentaire gemaakt over de Europese Unie. Wat doet deze bureaucratische instelling precies en tot hoe ver reiken haar bevoegdheden? En is de EU iets waar we bang voor moeten zijn of iets wat we moeten omarmen?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 4 juni 2014

"Goudprijs manipulatie was niets minder dan routine"

De manipulatie van de goudprijs door een handelaar Barclays was meer dan een incident, zo bericht de Financial Times op basis van verschillende bronnen in de goudmarkt. Mogelijk hebben meer banken de goudprijs gemanipuleerd en zijn talloze klanten de afgelopen jaren gedupeerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 juni 2014

De daling van de euro is ingezet

Morgen wordt het een belangrijke dag voor de euro. Tegen wil en dank bleef de euro een sterke munt de laatste jaren en daar lijkt de ECB morgen iets aan te willen doen. De markten anticiperen daar al op want de laatste weken zijn er verschillende veranderingen waar te nemen op de valutamarkt. Nadat de euro begin vorige maand nog 1,4 USD bereikte is de daling ingezet en deze daling kan nog een tijdje aanhouden.