EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21176 tot 21180
Geplaatst op: dinsdag 12 augustus 2014

Olieprijs onder druk door groot aanbod

Handelaren reageerden op berichten dat het aanbod van olie wereldwijd ruimschoots voldoende is om de eventuele gevolgen van de onrust in het Midden-Oosten op te kunnen vangen.

Handelaren reageerden op berichten dat het aanbod van olie wereldwijd ruimschoots voldoende is om de eventuele gevolgen van de onrust in het Midden-Oosten op te kunnen vangen.

Brent zakte dinsdag tussentijds tot een dieptepunt van 103,35 dollar per vat. Dat was bijna 1 dollar minder dan maandag aan het slot van de handel en het laagste niveau sinds begin november vorig jaar.

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) gaf eerder op de dag aan dat het internationale aanbod aan olie onverwacht groot is, ondanks de conflicten in Irak, Libië en Oekraïne. Tegelijkertijd verlaagde het agentschap zijn verwachtingen voor de vraag naar olie in 2014 en 2015.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 augustus 2014

Geweld in Irak deert olieprijs niet

De olieprijs is vandaag op de financiële markten gedaald tot het laagste niveau in negen maanden. De onrust in Irak lijkt de beleggers dus niet te deren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 augustus 2014

4 redenen dat zilver beter is dan goud

Zilver en goud zitten al meer dan een jaar in een bodemproces. Een echte uitbraak hebben we nog niet gezien, maar een herhaling van 2013 moeten we ook niet direct vrezen. De vraag is dan ook “Wat is nu het beste edelmetaal van de twee?”. Georges Soros bijvoorbeeld ‘gokt’ op goud met een investering van $ 120 miljoen in Barric Gold, maar de mensen van The Motley Fool zien 4 goede redenen waarom zilver het favoriete edelmetaal kan worden de komende maanden / jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 augustus 2014

Column Kees de Kort | De lat verlaagd

De crisis in Oekraïne, de spanningen in het Midden-Oosten en de Ebola-uitbraak in Afrika. De wereld staat in brand, maar beleggers reageren lauwtjes. En dat baart economiecommentator Kees de Kort zorgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 augustus 2014

Schaliegaswinning trekt oliemaatschappijen dieper in de rode cijfers

Onlangs meldde het Amerikaanse Energy Information Agency dat veel Amerikaanse olie- en gasmaatschappijen steeds grotere schulden krijgen. De inkomsten uit de winning van schalie-olie en schaliegas zijn al jarenlang kleiner dan de uitgaven, die de bedrijven doen om de moeilijk winbare fossiele brandstoffen te produceren.

dat veel Amerikaanse olie- en gasmaatschappijen steeds grotere schulden krijgen. De inkomsten uit de winning van schalie-olie en schaliegas zijn al jarenlang kleiner dan de uitgaven, die de bedrijven doen om de moeilijk winbare fossiele brandstoffen te produceren.

Lees verder op Cassandraclub

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs