EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21181 tot 21185
Geplaatst op: zaterdag 19 juli 2014

Energy Agency ziet de vraag naar olie toenemen

Met de olieprijs is er iets vreemds aan de hand. Die blijft tussen relatief enge marges bewegen waarbij er weer eens enkele dollars bij de olieprijs opkomen, waarna die winst vervolgens weer in rook op gaat. Per saldo gebeurt er echter weinig of niets, de olieprijs lijkt voorlopig op weg naar nergens. En dat voedt in sommige hoeken de argwaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 19 juli 2014

Finse minister: Microsoft heeft ons verraden

De Finse minister van Financiën heeft geen goed woord over voor het besluit van Microsoft om duizenden Finnen te ontslaan. In de Finse zakenkrant Kauppalehti spreekt minister Antti Rinne zelfs van “verraad”.

De Finse minister van Financiën heeft geen goed woord over voor het besluit van Microsoft om duizenden Finnen te ontslaan. In de Finse zakenkrant Kauppalehti spreekt minister Antti Rinne zelfs van “verraad”.

“Je kunt wel zeggen dat we verraden zijn”, stelt de politicus. “Toen de Nokia-deal werd gesloten, kondigde Microsoft aan dat het vastberaden was om de Finse expertise in stand te houden. Nu blijkt dat daar niet veel van terechtkomt.”

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014

Olievoorraden blijven krap en kunnen prijs hoger duwen

De productie van de 12 leden die deel uit maken van de OPEC, de Organization of Petroleum Exporting Countries, is de jongste maanden opnieuw gestegen en daar zijn twee factoren verantwoordelijk voor. Op de eerste plaats heeft de Iraakse output zich hersteld, daarnaast zijn de Saoedi’s meer olie gaan boven pompen.

Het evenwicht op de oliemarkt is traditioneel erg fragiel. Een overaanbod is niet goed, een te kort aan beschikbare olie is dat al evenmin. Van de OPEC wordt verwacht dat ze haar plafond qua productie ongewijzigd zal houden op 30 miljoen barrels per dag en dit tot de volgende meeting van de OPEC leden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014

Gedaan met die onzin! Neem je verantwoordelijkheid op voor MH17 voor het te laat is!

Het is de tweede keer dat een vliegtuig van Malaysia Airlines van de radar verdwijnt. Hetzelfde type vliegtuig, een 777, raakt zoek in de buurt van Donetsk, een van de meestbesproken conflictgebieden van het jaar. Dat Poetin ook nog eens in de buurt zweefde met zijn toestel maakt dat vlak na de crash er duizenden samenzweringstheorieën zijn bedacht: de regering van Oekraïne zit achter de aanslag volgens sommigen en anderen beweren dat alleen de Russen in staat zijn om met de nodige gesofisticeerd materiaal een vliegtuig op zo’n grote hoogte neer te halen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat een burgervliegtuig uit de lucht is geschoten. Er zijn minstens zeven andere gevallen bekend waarin rebellen of militairen per ongelujk een burgertoestel uit de lucht hebben geschoten. Zonder het menselijk leed te willen minimaliseren, kunnen we zeggen dat alle “accidentele incidenten” minder erg waren dan de gebeurtenis van gisteren.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs