Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 21191 tot 21195
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 16 april 2014

Verenigde Staten klagen over goedkope yuan

Volgens de Amerikanen is de Chinese munt te goedkoop, met als gevolg dat exporterende bedrijven in China een oneerlijk voordeel krijgen. China laat haar munt al een aantal jaar in waarde laten stijgen tegenover de dollar, maar de afgelopen maand daalde de wisselkoers opeens weer. De VS verdenkt China van het manipuleren van de munt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 16 april 2014

Fed-voorzitter Yellen blijft bereid economie te steunen

President Janet Yellen van de Federal Reserve heeft vandaag gezegd dat de centrale bank de economie zal blijven steunen, ook al zien sommige beleidsmakers pas eind 2016 een situatie van volledige werkgelegenheid.

Bron: huizenmarkt-zeepbel.nl
Geplaatst: woensdag 16 april 2014

Nederlandse 'huizenbezitter' blijft de werkelijkheid ontkennen

Uit onderzoek van Wijzer in geldzaken blijkt dat Nederlanders massaal in de ontkenningsfase blijven hangen. Waarschijnlijk komt dit doordat zij niet goed geïnformeerd zijn, maar ook het heilige geloof in het huizensprookje zou een reden kunnen zijn.

Eén van de opvallende conclusies is dat de helft van de mensen met een 100% aflossingsvrije hypotheek niet verwacht dat de maandlasten stijgen na verhuizing, terwijl juist deze groep vaak te maken zal krijgen met hogere lasten. Dat is opvallend omdat deze woningkopers waarschijnlijk zullen moeten gaan aflossen op hun nieuwe hypotheek, ook als deze gelijk blijft of minder wordt. Een mogelijke verklaring is dat veel huizenbezitters de concrete effecten van de recente maatregelen op hun eigen financiën toch niet overzien.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 16 april 2014

Frankrijk bevriest tot oktober 2015 bijna alle uitkeringen

De Franse eerste minister Manuel Valls heeft woensdag in Parijs enkele details bekendgemaakt van zijn plan dat tussen 2015 en 2017 50 miljard euro moet besparen.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: woensdag 16 april 2014

De staatsgreep is bijna compleet en het volk slaapt nog altijd!

Afgelopen maand plaatste ik wat misschien wel tot op dat moment één van mijn belangrijkste artikelen ooit was. Het is niet als zodanig herkend en opgepakt. Daarom deze poging dat artikel (ver) te overtreffen, De staatsgreep is bijna compleet en het volk slaapt nog altijd!.