Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 2121 tot 2125
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

10 dingen die jongeren niet begrijpen

Wanneer je nog jong bent, denk je dat je alles beter weet. Wanneer je 30 wordt, besef je pas hoe naïef je was. Wanneer je 40 wordt, besef je opnieuw dat je eigenlijk nog niets wist op je 30e. Ervaring wordt zwaar onderschat. Jongeren maken dan ook veel fouten die ze achteraf pas beseffen.

Dit zijn 10 dingen waar jongeren niet goed beseffen dat ze verkeerd zitten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Benink: Italie en Griekenland hadden nooit bij de euro gemogen

Italië en Griekenland hadden nooit toegelaten mogen worden tot de eurozone, zo concludeert hoogleraar Banking en Finance Harald Benink. In een gesprek met Paul van Liempt bij Café Weltschmerz zegt hij dat er een groot politiek verlangen was om veel landen bij de muntunie te betrekken, veel meer dan je op basis van economische theorieën zou kunnen verantwoorden.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy -> Week 9 2017

Afgelopen week werd de doorbraak van het 200 d. MA aan een test onderworpen en die test lijkt te zijn geslaagd. Op donderdag en vervolgens vrijdag kon wat afstand genomen worden van het belangrijke MA zodat het begin van deze week (maandag) interessant zou worden voor het vervolg.

Begin vorige week zagen we dat de beren alles in het werk probeerden te stellen om de koers terug te dringen beneden het MA. Op de dinsdag (maandag was presidentsday) werd de aanval geopend en werd de zilverkoers beneden het MA gedrukt zodat de strijd om het MA los kon barsten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

De financiële sector is eindelijk weer ‘HOT’

Sinds de verkiezingsoverwinning van Donald Trump is er heel wat veranderd op de beursvloer. Over het algemeen kunnen we zeggen dat Trump een positieve invloed heeft gehad op de aandelenmarkten; want onder zijn leiding wisten de Amerikaanse indices te stijgen naar nieuwe recordkoersen. Met name één sector valt in positieve zin op.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Amerikaanse minister Financien: Aandelenmarkt is ons rapportcijfer

De Amerikaanse minister van Financiën, Steven Mnuchin, ziet de aandelenmarkt als het rapportcijfer van de nieuwe Trump regering. Een riskante uitspraak, omdat de politiek doorgaans een beperkte invloed heeft op de beurs. Toch past het helemaal bij de ambitie van de regering om de Amerikaanse economie nieuw leven in te blazen.