EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21211 tot 21215
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Beurswaarde Russische bedrijven verdampt

De inmenging van president Vladimir Poetin in Oekraïne heeft Rusland een stevige strop op de financiële markten bezorgd. Sinds de annexatie van de Krim eind februari is de beursgraadmeter Micex in Moskou ruim 4 procent gedaald, waarbij omgerekend circa 21 miljard euro aan beurswaarde in rook op ging.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Goud is geen belegging

De bescherming die goud biedt in een valutacrisis komt alleen ten goede aan diegene die het metaal fysiek bezitten en niet aan de beleggers die steeds in en uit papieren derivaten van goud stappen. Waar de beleggers op jagen zijn de korte termijn winsten in dollars, terwijl ze de bescherming van goudbezit uit handen geven. Deze beleggers zullen op een dag teleurgesteld worden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Neerhalen MH17 blijft waarschijnlijk zonder gevolgen

Het is te hopen dat de wereld door de aanslag op MH17 in Oekraïne tot het besef komt dat het zo niet verder kan. Misschien is deze tragedie van ongekende omvang de daadwerkelijk aanzet voor partijen om nu toch echt om tafel te gaan. Het zou het de opstandelingen gemakkelijker moeten maken concessies te doen, zo schrijft Cor Wijtvliet in zijn laatste column.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Analisten waarschuwen voor een nieuwe shutdown

[...]

Dat is ook de reden waarom diverse analisten nu al beginnen te waarschuwen voor een mogelijke nieuwe shutdown later dit jaar. Deze shutdown kan weer het gevolg van de machtsstrijd tussen de democraten en de republikeinen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Productie goudmijnen daalt, is Peak Gold bereikt?

De laatste jaren is het aantal nieuwe ontdekkingen van ondergrondse goudreserves sterk afgenomen. Sinds 1999 werd er 1,84 miljard troy ounce uit de mijnen gehaald, veel meer dan wat er aan nieuwe ontdekkingen heeft plaatsgevonden. Dat betekent dat de productie over een aantal jaren waarschijnlijk verder zal dalen. Of dat gevolgen heeft voor de goudprijs? Er is meer dan genoeg goud in de wereld, ongeveer 180.000 ton.

Lees verder op Doijerkalff.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs