EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21226 tot 21230
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

WK levert Braziliaanse economie 10 miljard euro op

Het WK 2014 heeft de Braziliaanse economie naar schatting 10 miljard euro opgeleverd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

BRICS-bedrijven sluiten miljardendeals

Bedrijfsleiders uit de BRICS-landen willen onderlinge handelscontracten afsluiten ter waarde van zo’n 2,8 miljard euro. Dat zeiden ze op een bedrijfsbijeenkomst op 14 juli in Brazilië.

Bedrijfsleiders uit de BRICS-landen willen onderlinge handelscontracten afsluiten ter waarde van zo’n 2,8 miljard euro. Dat zeiden ze op een bedrijfsbijeenkomst op 14 juli in Brazilië.

Op 15-16 juli 2104 vond in de Braziliaanse stad Fortaleza de zesde top plaats van de BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika). Voorafgaand aan die top was er een bijeenkomst voor bedrijfsleiders. Het doel van de meeting was om 2,8 miljard euro akkoorden te sluiten in strategische sectoren zoals landbouw, infrastructuur, logistiek, informatietechnologie, gezondheid en energie.

“De 5 landen van de BRICS hebben een enorme complementariteit en hebben er baat bij die ten volle te benutten”, vindt Marcos Jank, directeur bedrijfszaken van BRF, een Braziliaanse vleesmultinational.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

Nog 6 dagen op tanden bijten voor Litouwen

Vanuit de Europese Unie komt er verrassend nieuws. Het Europees Parlement heeft een resolutie goedgekeurd waarin het instemt om Litouwen toe te laten tot de Europese Monetaire Unie (EMU). Dat betekent concreet dat de Baltische staat al op 1 januari 2015 de euro kan invoeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

Meeste Europese landen voldoen al aan Kyoto-doelstelling

In het klimaatverdrag van Kyoto is afgesproken dat de uitstoot van broeikasgassen omlaag gebracht moet worden tot onder het niveau van 1990. Voor de meeste Europese landen geldt als doelstelling dat de uitstoot 6 tot 8% onder de uitstoot van 1990 moet worden.

Als je kijkt naar de uitstoot van CO2 in 2013, dan blijkt dat de meeste Europese landen al ruimschoots voldoen aan die doelstelling.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 17 juli 2014

Poetin:

It took just a little over an hour for Vladimir Putin to respond to the latest, most provocative and toughest round of US sanctions yet. The response, appropriately enough, came just after the BRICS summit in Brazil, where the world's developing countries yesterday announced the formation of both a BRIC bank and a $100 billion currency reserve to provide a liquidity alternative to the insolvent developed world's central banks. Here Vladimir Putin was asked to comment on the new package of sanctions against Russia announced just minutes earlier by Obama.

Lees verder op zerohedge.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs